Τίτλοι τέλους για το γάμο της Cardi B με τον ράπερ Offset

Ανθία Φιλιππή
Τίτλοι τέλους για το γάμο της Cardi B με τον ράπερ Offset

Η κατάσταση είναι τεταμένη και οδηγούνται στα δικαστήρια.

Δεν είναι και πολύ ευχάριστα τα νέα για την ράπερ Cardi B και τον σύζυγό της Offset, μιας και η σχέση τους έφτασε σε τέλμα και όπως όλα δείχνουν οδηγούνται στις αίθουσες των δικαστηρίων για το διαζύγιό τους. Σύμφωνα μάλιστα με το TMZ η καλλιτέχνιδα ήδη έχει καταθέσει τα χαρτιά του διαζυγίου στο δικαστήριο της Georgia.

Ο γάμος τους κράτησε μόλις τρία χρόνια, αφού παντρεύτηκαν το 2017 και η αλήθεια είναι ότι η τελετή ήταν περισσότερο μυστική από όσο θα φαντάζονταν κανείς. Παρά τον έρωτα που οδήγησε στη γέννηση της μικρής τους κόρης Kulture, το lovestory τους και η σχέση τους έληξε άδοξα.

Όπως αναφέρει αποκλειστική πηγή στο ξένο περιοδικό People, ο Offset απάτησε την Cardi και μάλιστα περισσότερες από μια φορά κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους. Η Cardi έκανε τα στραβά μάτια για χάρη της μικρής τους αλλά δεν άντεξε άλλο. Το 2018 πάντως είχαν φτάσει κοντά στο χωρισμό και η Cardi του έδωσε άλλη μια ευκαιρία.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν δε θα είναι μια εύκολη δίκη, μιας και η μητέρα της δίχρονης κόρης τους πρόκειται να διεκδικήσει την επιμέλεια της μικρής, αλλά θα ζητήσει και μερίδιο της περιουσίας που «έχτισαν» αυτά τα τρία χρόνια μαζί.