Η εξομολόγηση του Αντίνοου Αλμπάνη για το λέμφωμα: «Δεν με στοιχειώνει ο καρκίνος»

Πατούλια Κατερίνα
Η εξομολόγηση του Αντίνοου Αλμπάνη για το λέμφωμα: «Δεν με στοιχειώνει ο καρκίνος»

«Δεν με στοιχειώνει ο καρκίνος, το πρόβλημά μου το κουβαλάω παράσημο»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε την προηγούμενη χρονιά. Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο ηθοποιός μίλησε για την τηλεοπτική του δουλειά, την σειρά «Ήλιος» στην οποία πρωταγωνιστεί στον ΑΝΤ1 αλλά και για το λέμφωμα, το είδος καρκίνου που ξεπέρασε πριν λίγο καιρό.

Μιλώντας για τη σχέση του με τον χρόνο, Αλμπάνης εξήγησε χαρακτηριστικά:

«Τώρα πια δεν με αγχώνει ο χρόνος, έχω δει τι σημαίνει χρονικός ορίζοντας, γεύομαι αλλιώς τη ζωή, ας είναι ποιοτικός ο χρόνος, όχι πολύς».

«Έτυχε και πήγε καλά το πρόβλημα, είναι σπουδαίο να μάχεσαι, δεν πρέπει να παραιτείσαι, η ζωή είναι όμορφη, ήταν ο λόγος που εξαρχής μίλησα γι’ αυτό, μας βλέπουν στην τηλεόραση και νομίζουν πως έχουν άλλα προβλήματα, είμαι σε μια μικρή ηλικία και το να δώσω δύναμη σε κάποιον που είναι μεγαλύτερος, είναι πολύ σημαντικό, να πάρει δύναμη και κουράγιο από μένα».

Μιλώντας για το λέμφωμα που αντιμετώπισε, ο Αντίνοος τόνισε:

«Με πλησίασαν πολλοί άνθρωποι με το ίδιο πρόβλημα υγείας, είναι μάστιγα, ο κόσμος ταλαιπωρείται πολύ, απορώ γιατί έχουμε φτάσει να μην υπάρχει οικογένεια που να μην έχει έναν άνθρωπο με καρκίνο»

«Ξέρω πια ποιους ανθρώπους θέλω δίπλα μου, καμία αρρώστια δεν είναι εύκολη υπόθεση, όταν περνάς το πρόβλημα, είτε έχεις χρήματα είτε όχι, το πρόβλημα είναι ίδιο».



Ο Αντίνοος εξήγησε και ποια είναι η άποψή του για το πρόβλημα που πέρασε:

«Δεν με στοιχειώνει ο καρκίνος, το πρόβλημά μου το κουβαλάω παράσημο, δεν θα ντρέπομαι να μιλάω γι΄αυτό, αν κάποιος θέλει να μάθει κάτι, ας το μάθει από μένα που το έχω περάσει».