Η κόρη της Μαρίας Κορινθίου θα παίξει στο «Καφέ της Χαράς»

Η κόρη της Μαρίας Κορινθίου θα παίξει στο «Καφέ της Χαράς»

Η Ισμήνη Αϊβάζη κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο αυτήν τη σεζόν.

Η Ισμήνη Αϊβάζη είναι 12 ετών και είναι ένα από τα κοριτσάκια που έχουν μεγαλώσει μέσα στον χώρο της υποκριτικής λόγω των γονιών της. Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης φέτος θα έχουν τη χαρά να την καμαρώσουν να κάνει τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα μέσα από τη σειρά «Το Καφέ της Χαράς».

Ο Χάρης Ρώμας επιβεβαίωσε την είδηση αυτή λέγοντας βέβαια πως ακόμη δε γνωρίζει σε ποιο επεισόδιο θα τη δούμε. Θα υποδυθεί την εγγονή ενός βασικού χαρακτήρα του χωριού.

Η Μαρία Κορινθίου σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως έχει προετοιμάσει την κόρη της για τον χώρο αυτό και οι καταστάσεις δεν είναι ρόδινες. Ακούγονται τόσο αρνητικές κριτικές, όσο και θετικές κριτικές.

Στο περιοδικό people είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Προσπαθώ να τη διαπαιδαγωγήσω και να τη θωρακίσω όσο πιο καλά μπορώ, διότι γνωρίζω πως και εκείνη θα αντιμετωπίσει στο μέλλον πυρά, σε όποιο επάγγελμα κι αν κάνει, όπως όλοι οι άνθρωποι. Της εξηγώ επίσης πως ορισμένοι μπορεί να μη συμπαθούν τη μαμά και τον μπαμπά και πως αυτό δεν πρέπει να τη στενοχωρεί. Κι αυτό διότι ξέρει καλύτερα από όλους ποιοι είναι οι γονείς της. Η Ισμήνη γνωρίζει πως η οικογένειά μας είναι μια γροθιά»