Gigi Hadid: Όλος ο κόσμος πιστεύει πως γέννησε χάρη σε αυτό το γράμμα

Πατούλια Κατερίνα
Gigi Hadid: Όλος ο κόσμος πιστεύει πως γέννησε χάρη σε αυτό το γράμμα

Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα η Bella Hadid κίνησε τις υποψίες του κόσμου με μια throwback πόζα της μαζί με την εγκυμονούσα αδερφή της Gigi και με την λεζάντα της να αναφέρει την ατάκα:

«Σας αγαπώ και τις δύο πολύ»!

Εκεί, οι fans οργίασαν θεωρώντας πως η λεζάντα αναφέρεται στη γέννηση της κόρης της Gigi Hadid και του Zayn Malik.

Και σήμερα, ο πατέρας της Gigi έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά, αφιερώνοντας ένα ολόκληρο συγκινητικό ποίημα στο εγγόνι του.

Καλώς ήρθες μικρό μου εγγόνι, ήταν ο τίτλος του ποιήματος με τον πατέρα του μοντέλου, να επιμένει απαντώντας στα σχόλια του κόσμου πως η κόρη του δεν έχει γεννήσει ακόμα.

Βέβαια, η ίδια ιστορία είχε επαναληφθεί και τον Απρίλιο, όταν η Gigi αναγκάστηκε να μιλήσει για την εγκυμοσύνη της μετά από πηγές του οικογενειακού της περιβάλλοντος που είχαν δημοσιεύει το ευχάριστο γεγονός.

Τώρα, είναι πιθανό, το 25χρονο μοντέλο να έχει απαγορεύσει στους οικείους του, να αποκαλύψουν την γέννηση του μωρού, αλλά ο παππούς Mohamed απλά δεν κρατιέται!



Η Gigi πάντως δεν έχει σχολιάσει ακόμα τις φήμες, όσο κι αν μέσα όπως η Daily Mail την έχουν προσεγγίσει για απάντηση.

Gigi και Zayn είναι μαζί από το 2015 με πολλούς ενδιάμεσους χωρισμούς. Η εγκυμονούσα πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της εγκυμοσύνης της εν μέσω πανδημίας στην φάρμα της μαμάς της Yolanda στην Πενσιλβάνια.