Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε τη νέα της αγαπημένη συνήθεια

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε τη νέα της αγαπημένη συνήθεια

Τι θα κάνει η Ελένη Μενεγάκη τώρα που δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις; Μόλις το... «εξομολογήθηκε».

Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε αλλά η Ελένη Μενεγάκη δε βρίσκεται στη θέση της. Εκείνη υποδέχθηκε, έπειτα από πολλά χρόνια, τον Σεπτέμβριο στον δικό της επίγειο παράδεισο μακριά από τα τηλεοπτικά φώτα και τις κάμερες. Ακόμα δε γνωρίζουμε πότε και με ποιο τρόπο θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη αφού η ίδια κρατά κλειστά τα χαρτιά της.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αφήσει για λίγο πίσω τα αγαπημένα της Άχλα αφού ξεκίνησαν τα σχολεία και έτσι οι υποχρεώσεις των παιδιών καλούν την οικογένεια να παραμείνει στην Αθήνα. Και πώς περνά η παρουσιάστρια την ημέρα της αφού τα παιδιά δε βρίσκονται στο σπίτι;

Μέσω ενός ig post αποκάλυψε τι κάνει αυτές τις ημέρες και προέτρεψε και τις διαδικτυακές της φίλες να πράξουν κάτι ανάλογο. Και δεν έχει καθόλου άδικο σε αυτό που πρότεινε!

«Όταν τα παιδιά είναι στο σχολείο , αν δεν εργάζεσαι , μπορείς να περπατήσεις και να γυμνάσεις για λίγο το σώμα σου και να δωσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου ... στις σκέψεις σου! Καλημέρα πάντα με χαμόγελο κ θετικές σκέψεις! #eleni»

Να εξηγήσουμε λοιπόν κάπου εδώ πως μέχρι τώρα ούτε εκείνη είχε αυτήν την άνεση χρόνου για να απολαύσει τις βόλτες της στην πόλη και να δώσει στον εαυτό της τον χρόνο που του αξίζει.