Η εξομολόγηση της Όλγας Φαρμάκη για την προσπάθεια να μείνει έγκυος

Πατούλια Κατερίνα
Η εξομολόγηση της Όλγας Φαρμάκη για την προσπάθεια να μείνει έγκυος

Η Όλγα δεν έκρυψε τη συγκίνησή της

Τα τελευταία τρία περίπου χρόνια, η Όλγα Φαρμάκη έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Σταύρου Μαντόπουλου. Το ζευγάρι μάλιστα πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της Όλγας, με μια απίθανη φωτογραφία στο Instagram, η οποία είναι και η πιο δημοφιλής στο προφίλ της Φαρμάκη.

Η influencer βρέθηκε στην εκπομπή Happy Day και εξομολογήθηκε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή την προσπάθεια που έκανε να μείνει έγκυος.

Αρχικά η Φαρμάκη μίλησε για τον αγαπημένο της τονίζοντας:

«Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα πως είναι ο άνθρωπός μου, τον γνώρισα μαζί με μια φίλη μου και της είπα ότι βρήκα το άλλο μου μισό, το ένιωθα, ήταν μια σχέση που δεν υπήρχε άγχος, είχαμε καλή χημεία. Ήταν το κατάλληλο timing και για τους δύο, νομίζω πως ήταν η σωστή στιγμή».



Ταυτόχρονα, η όμορφη κοπέλα παραδέχτηκε πως η προσπάθεια να μείνει έγκυος δεν ήταν απλή:

«Έκανα το τεστ στο γραφείο και τον πήρα τηλέφωνο για να το ανακοινώσω, το θέλαμε πολύ, κάναμε προσπάθειες, θέλαμε πολύ ένα παιδάκι, μετρούσαμε και τις μέρες, κάναμε τεστ ωορρηξίας, το οποίο με άγχωσε και μετά μετρούσαμε τις μέρες κανονικά. Ένιωσα μεγάλη ευτυχία όταν τελικά έμεινα έγκυος».

Όσο για τα κιλά της εγκυμοσύνης, η Όλγα αποκάλυψε:

«Είμαι πέντε μηνών και έχω πάρει σχεδόν πέντε κιλά, νιώθω πως το σώμα μου έχει αλλάξει πολύ, κάτι μας έχουν πει για το φύλο, αλλά σε τρεις εβδομάδες θα ξέρω. Έχω μια εύκολη εγκυμοσύνη και μου επιτρέπεται να κάνω το πρόγραμμά μου».



Η Όλγα αποκάλυψε πως το μωρό θα έρθει τη νέα χρονιά ενώ αποκάλυψε πως ήθελε να παντρευτεί μόνο όταν έρθει ένα παιδάκι.