Ο Chris Evans μιλάει ανοιχτά για το σκάνδαλο με την ακατάλληλη φωτογραφία

Ο Chris Evans μιλάει ανοιχτά για το σκάνδαλο με την ακατάλληλη φωτογραφία

Ο ηθοποιός βρέθηκε στο επίκεντρο εξαιτίας μίας απροσεξίας.

Τα σκάνδαλα με leaks φωτογραφιών και βίντεο από celebrities αυξάνονται όσο περνάει ο καιρός. Οι διάσημοι βρίσκονται στο στόχαστρο επιτήδειων που προσπαθούν να επωφεληθούν από τη δημοσίευση ακατάλληλου περιεχομένου στο Internet, γνωρίζοντας ότι εκείνοι έχουν πιστό κοινό που βρίσκεται σε αναμονή οποιουδήποτε νέου σχετικά με τη ζωή τους.

Όταν, όμως, τα νεότερα έχουν να κάνουν με δημοσίευση προσωπικών τους στιγμών, το αποτέλεσμα είναι να εκτίθενται με τρόπο μη θεμιτό και να έρχονται σε δύσκολη θέση. Σκέψου το πρόσφατο παράδειγμα του Chris Evans. Ο ηθοποιός είδε μία φωτογραφία με τα… προσόντα του να κάνει τον γύρο του κόσμου. Όχι επειδή κάποιος χάκαρε το προφίλ του, αλλά εξαιτίας δικής του απροσεξίας.




Γρήγορα ο κόσμος βρέθηκε στο πλευρό του για να τον καθησυχάσει, μαζί και ο συνάδελφός του Mark Ruffalo aka Hulk, κι εκείνος επέλεξε να χρησιμοποιήσει την προσοχή του κόσμου για να τον παροτρύνει να ψηφίσει.

Την περασμένη Τρίτη, μάλιστα, πήρε την απόφαση να βγει και να μιλήσει για το θέμα στο The Tamron Hall Show, σχολιάζοντας τα μαθήματα που του έδωσε η δυσάρεστη εμπειρία.

«Κοίτα, ήταν ένα ενδιαφέρον σαββατοκύριακο, γεμάτο από μαθήματα που έμαθα, πολλές διδακτικές στιγμές. Ξέρεις, πράγματα συμβαίνουν, είναι ντροπιαστικό, πρέπει να προχωρήσεις με τις γροθιές. Θα πω ότι έχω κάποιους πολύ φανταστικούς fans που πραγματικά ήρθαν να με υποστηρίξουν και αυτό ήταν πολύ, πολύ ωραίο», είπε ο Cap.