Η νέα σύντροφος του Brad Pitt σχολιάζει για πρώτη φορά την Angelina Jolie

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η νέα σύντροφος του Brad Pitt σχολιάζει για πρώτη φορά την Angelina Jolie

Ναι και όμως το έκανε

Εδώ και μερικές εβδομάδες έχει γίνει γνωστό πως ο Brad Pitt είναι σε σχέση με το νεαρό μοντέλο Nicole Poturalski έπειτα από φωτογραφίες που τους απαθανάτισαν να κάνουν μαζί διακοπές στη Νότια Γαλλία. Μάλιστα ο Brad την πήγε και στο Chateau Miraval κάνοντας ίσως λίγο έξαλλη την Angelina Jolie. Κι εκεί που πράγματι είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε στη σχέση τους, να που εμφανίζονται νέες πληροφορίες σχετικά με τη ζωή της.

Η 27χρονη είναι παντρεμένη με τον εστιάτορα Roland Mary, ενώ έχει κι έναν γιο μαζί του τα τελευταία 7 χρόνια. Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν ανοιχτό γάμο πια και πως εκείνος δεν έχει κανένα πρόβλημα για τη σχέση της με τον Brad Pitt.

Κι ενώ δυσκολευόμαστε όσο να πεις να απορροφήσουμε όλες αυτές τις πληροφορίες κυκλοφορεί δημοσίευμα που θέλει την 27χρονη να σχολιάζει για πρώτη φορά την Angelina Jolie. Αν είσαι #Angiefan θέλουμε να ηρεμήσεις και να σε προλάβουμε και να σου πούμε, πως η 27χρονη δεν είπε τίποτα κακό για την διάσημη ηθοποιό.

Συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram account της με το caption της να αναφέρει πως οι «Χαρούμενοι άνθρωποι δεν μισούν». Και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε η φωτογραφία της, ούτε η λεζάντα που έκανε σε αυτή. Τότε κάποιος από τους φανς έγραψε: «Αν ναι, τότε γιατί εσύ και ο Brad Pitt μισείτε την Angelina; Να κάνεις πράξη αυτά που λες κορίτσι».

Κι αυτό ήταν και το σημείο που η 27χρονη καλλονή απάντησε σε αυτό το σχόλιο για την Angelina Jolie, και ήταν σα να σχολίασε την ίδια την ηθοποιό. Τι απάντησε όμως η Nicole;

Μπες στη gallery που ακολουθεί και δες την απάντησή της.