Κατερίνα Καινούργιου: Η έκπληξη που ξάφνιασε τον Νίκο Μουτσινά

Κατερίνα Καινούργιου: Η έκπληξη που ξάφνιασε τον Νίκο Μουτσινά

Ποιος να το περίμενε!

Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά γνωρίζει τεράστια επιτυχία και έχει αγαπηθεί από το κοινό ιδιαίτερα. Το «Καλό Μεσημεράκι» καλύπτει τη μεσημεριανή ζώνη της συχνότητας του Σκαϊ και όπως έχεις ήδη καταλάβει ο Νίκος δε «χαμπαριάζει» από κορονοϊούς και πανδημίες. Η εκπομπή του πάει περίφημα και αυτό... βγαίνει προς τα έξω.

Πάντα με το χαμόγελο χαραγμένο στο πρόσωπό του ο Νίκος σχολιάζει κάθε τι που του κεντρίζει το ενδιαφέρον, σατιρίζοντας φίλους και γνωστούς με το δικό του μοναδικό τρόπο. Κάπως έτσι συνέβη και στη σημερινή εκπομπή του μιας και... «έπιασε» στο στόμα του την αγαπημένη Κατερίνα Καινούργιου, αυτό που ακολούθησε όμως στον αέρα της εκπομπής δεν το περίμενε κανένας.

Ξαφνικά, μια φωνή ακούστηκε από το βάθος και δεν ήταν άλλη από τη φωνή της Κατερίνας Καινούργιου. Αιφνιδιασμένος από αυτό το απροειδοποίητο τηλεφώνημα ο Νίκος έπιασε κουβέντα μαζί της και όσα ακούστηκαν στη συνέχεια μόνο γέλια μπορούν να σου προκαλέσουν.

Οι δύο παρουσιαστές πυρπολήθηκαν από... κοπλιμέντα και τα αστεία σχόλιά τους δεν είχαν τελειωμό. Συγκεκριμένα θα ακούσεις στο παρακάτω video την Κατερίνα να μιλά στον Νίκο για ένα σακάκι χρώματος ροζ που καθόλου δε τον κολακεύει αλλά και για το «στημένο» χαμόγελό του, πάντα φυσικά σε αστείο ύφος. Αφού το πείραγμά τους τελείωσε, ο Νίκος την προκάλεσε να παρευρεθεί στην εκπομπή του και ναι, πρόκειται να τη δούμε στο «Καλό Μεσημεράκι» σύντομα.