Τελικά έχει γεννήσει η Gigi Hadid; Οι φωτογραφίες που, κάπως, ξεδιαλύνουν το τοπίο

Τελικά έχει γεννήσει η Gigi Hadid; Οι φωτογραφίες που, κάπως, ξεδιαλύνουν το τοπίο

Ή το μπερδεύουν ακόμα περισσότερο!

Ένα απίθανο μυστήριο επικρατεί τις τελευταίες μέρες γύρω από την εγκυμοσύνη της Gigi Hadid, μιας και αρκετοί θεωρούν ότι ήδη έχει γεννήσει, και ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη να το ανακοινώσει. Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν μας κάνει εντύπωση, μιας και αρκετά συχνά διάσημοι αποκτούν παιδιά, και το αποκαλύπτουν κάποιους μήνες μετά-δεν είμαστε άλλωστε και πρώτου βαθμού συγγενείς για να μας το πουν αμέσως-.

Λίγες μέρες πριν λοιπόν, ο πατέρας της Gigi, Mohamed Hadid, ανέβασε στο Instagram ένα ποίημα το οποίο είχε γράψει ο ίδιος, αφιερωμένο στο νέο του εγγόνι, κάνοντας πολλούς να πιστέψουν ότι τα γεννητούρια έχουν ήδη συμβεί. Παρόλα αυτά, ο ίδιος ο μέλλων παππούς απάντησε στους φανς που ρωτούσαν σαστισμένοι, ότι δεν έχει ακόμα γεννήσει.

Πάντως, λίγες ώρες πριν, η Gigi ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες, γράφοντας στη λεζάντα: «Περίπου 27 εβδομάδων. Ο καιρός περνάει γρήγορα». Αυτή ήταν και η αφορμή να επανέλθουν οι υποψίες, καθώς πολλοί αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο δεν ανέβασε πιο πρόσφατες φωτογραφίες.

Γιατί τις είχε κάβα θα πούμε εμείς. Τι; Όχι; Τελοσπάντων τεράστιο μυστήριο όλο αυτό και σύντομα θα μάθουμε τις λεπτομέρειες. Υπομονή.