Απίστευτη ομοιότητα: Ο 19χρονος γιος του «Ηρακλή» είναι ίδιος ο μπαμπάς του

Νατάσσα Σχοινά
Απίστευτη ομοιότητα: Ο 19χρονος γιος του «Ηρακλή» είναι ίδιος ο μπαμπάς του

Μεγαλώνει και γίνεται ίδιος ο Kevin Sorbo.

Η δεκαετία των 90s είχε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές που κρατούσαν συντροφιά στο κοινό. Ήταν μία εποχή με μεγάλη ανάπτυξη στο κομμάτι των σειρών που μπορούσαν να σε καθηλώσουν στον καναπέ του σπιτιού όχι μόνο τότε, αλλά και σήμερα βάζοντας τα επεισόδια σε επανάληψη.

Και είναι στιγμές που σκέφτεσαι ότι όσο κι αν έχουν προχωρήσει οι παραγωγές και η τεχνολογία που μπορεί να τις υποστηρίξει και να τις εξελίξει, κάποιες σειρές θα έχουν για πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Γιατί με αυτές μεγαλώσαμε και, όταν προβάλλονταν, αποτελούσαν ένα φαινόμενο στον χώρο της τηλεόρασης.




Ο Ηρακλής, για παράδειγμα, άρχισε να προβάλλεται το 1995. Το ίδιο και η Ζήνα, αλλά τελικά εκείνη τα πήγε πολύ καλύτερα στην τηλεθέαση. Πέρα από τις επικές τους ιστορίες, ωστόσο, οι σειρές είχαν ένα άλλο χαρακτηριστικό που μοιράζονταν: την ωραία εμφάνιση των πρωταγωνιστών τους. Ο Kevin Sorbo, που υποδύθηκε τον γιο του Δία και της Αλκμήνης, έχει χαρακτηριστεί πλέον από τον ρόλο του και φέτος διανύει το 61ο έτος της ηλικίας του. Ο ηθοποιός έχει τρία παιδιά, τη 14χρονη Octavia Flynn, τον 16χρονο Shane και τον 19χρονο Braeden. Ο μεγάλος, όμως, είναι ίδιος ο μπαμπάς του.

Το αγόρι διατηρεί έναν λογαριασμό στο Instagram, όπου ανεβάζει τις φωτογραφίες του και, μόλις τη δεις, θα είναι σαν να κοιτάς τον μπαμπά του μικρό.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τον δεις.