Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το mini φόρεμα που θα αγαπήσεις το φθινόπωρο

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το mini φόρεμα που θα αγαπήσεις το φθινόπωρο

Αναδείκνυε υπέροχα τη σιλουέτα της.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μία διάσημη που επηρεάζει τον κόσμο και το ξέρει. Η έκθεσή της στο κοινό λόγω του επαγγέλματος είναι φυσικά κάτι που αποτελεί τον βασικό λόγο που αυτό συμβαίνει, ωστόσο, από τη στιγμή που βγήκε στην πρώτη εκπομπή, μπορούσες να καταλάβεις ότι είχε απήχηση για τη θετική και «ζεστή» της προσωπικότητα.

Πλέον, ο λογαριασμός της στο Instagram μετράει πάνω από 700 χιλιάδες followers -για την ακρίβεια 766.000- με τους οποίους μοιράζεται πολύ συχνά αναρτήσεις σχετικά με τα επαγγελματικά και τα προσωπικά της. Ακριβώς επειδή το γυναικείο κοινό τη στηρίζει πολύ, την παρακολουθεί για να παίρνει και ιδέες για τις στιλιστικές του επιλογές. Και η αλήθεια είναι ότι πάντα υπάρχει ένα look που θα θελήσεις να αντιγράψεις, αφού πειραματίζεται με το στιλ της.

Στη χτεσινή της εκπομπή, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με ένα υπέροχο mini φόρεμα με μακρύ μανίκι και ζώνη στη μέση για να αναδεικνύονται οι καμπύλες της και έδωσε ιδέα για μία ενδεχόμενη φθινοπωρινή εμφάνιση. Τα γήινα χρώματα και το pattern αποτελούν επίσης στοιχεία της μεταβατικότητας της εποχής.

Η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου, πάντως, το φόρεσε και της πήγαινε πολύ.

Στο βίντεο και στην gallery στη συνέχεια θα δεις τι επέλεξε.