Χώρισαν και τον «διαλύει»: Οι τολμηρές ατάκες της σταρ για τον πρώην της

Χώρισαν και τον «διαλύει»: Οι τολμηρές ατάκες της σταρ για τον πρώην της

«Δεν μπορώ να μετρήσω όλες τις φορές που προσποιήθηκα»

Όπως και να το κάνεις, η προσωπική ζωή ενός διάσημου ενδιαφέρει το κοινό. Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές κι εκεί που κάποιοι θα έλεγαν ότι έχει επιλέξει τη δημοσιότητα μόνο για τα επαγγελματικά του, έρχεται ο αντίλογος που λέει ότι τα προσωπικά θα τραβήξουν ακόμα περισσότερο την προσοχή. Ίσως επειδή έχουν να κάνουν με τον καθαρά ανθρώπινο παράγοντα, αυτόν που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα, αντί για την τεράστια καριέρα που έχουν μόνο οι λίγοι.

Τα πράγματα, με τον τρόπο που έχουν διαμορφωθεί, φέρνουν γάμους, γεννήσεις και χωρισμούς στο προσκήνιο. Και, όταν ειδικά υπάρχει και παρασκήνιο, οι fans μπαίνουν στη διαδικασία να δουν τι έχει συμβεί.

Στην περίπτωση ενός από τα πιο διάσημα ζευγάρια της showbiz, πάντως, έχει συμβεί ακριβώς αυτό. Εκείνη είναι τραγουδίστρια με τεράστια καριέρα κι ένα κοινό που μεταφράζεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια. Εκείνος θεωρείται ένας από τους πιο ωραίους ηθοποιούς της γενιάς του.

Οι δυο τους ήταν μαζί για πολλά χρόνια, ώσπου αποφάσισαν να παντρευτούν και να ενώσουν τις ζωές τους. Ο χωρισμός, όμως, τους «χτύπησε» την πόρτα και κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί. Το μόνο που έβλεπε ήταν την τραγουδίστρια, λίγο μετά, να βρίσκει νέο σύντροφο και να κάνει πολύ δημόσια τη σχέση της, δημιουργώντας την απορία μήπως εκείνος είναι ο λόγος που χώρισε με τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με το Perez Hilton, πολύ άμεσα η σταρ πρόκειται να κυκλοφορήσει νέα τραγούδια, τα οποία, κρίνοντας από τους στίχους, μάλλον αναφέρονται στον πρώην σύζυγό της, «αδειάζοντάς» τον σχετικά με τη σεξουαλική τους ζωή και τα συναισθήματά της για τον ίδιο.

«Χτες το βράδυ ήταν το καρφί στο φέρετρο, ο Θεός ξέρει ότι ήμασταν ήδη νεκροί / Κοιτάζω πίσω και η μνήμη στοιχειώνεται, δεν το πιστεύω ότι το κάναμε ξανά, ναι / Δεν μπορώ να μετρήσω όλες τις φορές που προσποιήθηκα, ευτυχώς για τις σκέψεις στο κεφάλι μου» «Με ξέρεις καλύτερα απ’ όλους, αλλά με πλήγωσες περισσότερο απ’ όλους, αγάπη μου. Δεν μπορώ να προσποιούμαι πια»

«Ίσως παντρεύτηκα για να προκαλέσω αντιπερισπασμό» «Ήθελες συγγνώμη; Όχι από εμένα. / Έπρεπε να σε αφήσω στη μιζέρια σου. / Οπότε, πες μου, μωρό μου, είμαι λάθος που προχώρησα; / Και δε μου λείπεις καν»

Μπες στο βίντεο και στην παρακάτω gallery για να δεις για ποιο πασίγνωστο πρώην ζευγάρι μιλάμε.