Ελένη Μενεγάκη: Τι αποφάσισε να κάνει σήμερα στην Άνδρο με αυτόν τον καιρό

Ελένη Μενεγάκη: Τι αποφάσισε να κάνει σήμερα στην Άνδρο με αυτόν τον καιρό

Οι περισσότεροι θα κάτσουν στο σπίτι, αλλά όχι η παρουσιάστρια.

Η Ελένη Μενεγάκη αυτούς τους μήνες βρίσκεται σε φάση ξεκούρασης στην υπέροχη Άνδρο. Για χρόνια κρατούσε συντροφιά σε όλη τη χώρα με τις εκπομπές της, ωστόσο, πριν από μερικούς μήνες ανακοίνωσε την απόφασή της να αποσυρθεί, σοκάροντας το κοινό. Έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της στην τηλεόραση και η απουσία της θα είναι αισθητή.

Η αποχώρησή της από τη μικρή οθόνη, όμως, δε σημαίνει ότι δεν πρόκειται να τη βλέπουμε. Η Ελένη διατηρεί έναν λογαριασμό στο Instagram που ακολουθείται από όλους τους πιστούς της fans, με τους οποίους μοιράζεται πολλά πράγματα από την καθημερινότητά της.




Μέσα στο καλοκαίρι, απολαύσαμε πολλές φωτογραφίες της από τις βουτιές και γενικά τις διακοπές της και τώρα που έφυγε το καλοκαίρι, η ενημέρωση συνεχίζεται. Σήμερα, για παράδειγμα, με τον «περίεργο» καιρό, τον Ιανό και τις ανακοινώσεις για ακραία καιρικά φαινόμενα, η παρουσιάστρια έκανε ένα post από το νησί.

Άλλοι μπορεί να αποφάσισαν να περάσουν τις ώρες τους μέσα στο σπίτι για μεγαλύτερη ασφάλεια, αλλά εκείνη είπε να κάνει κάτι διαφορετικό και πολύ δημιουργικό. Το σημείο στο οποίο βρίσκεται, άλλωστε, είναι ιδανικό για κάτι τέτοιο.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τι ανέβασε.