Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γωγώ Φαρμάκη κάνουν ένα τέλειο road trip (photos)

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γωγώ Φαρμάκη κάνουν ένα τέλειο road trip (photos)

Τα κορίτσια περνάνε ωραία και το δείχνουν.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εδώ και πολλά χρόνια έχει κάνει τη γυμναστική μέρος της ζωής της. Το σώμα της έχει αλλάξει πολύ από παλιά λόγω αυτού και οι followers της μένουν να θαυμάζουν τα εκπληκτικά αποτελέσματα που βλέπουν. Δεν είναι λίγες, άλλωστε, οι φορές που την έχουμε δει ακόμα και την ώρα που γυμνάζεται, ενώ το κορμί της δε θέλει πάνω από μία ματιά για να μαρτυρήσει την ενασχόλησή της με το κομμάτι του fitness.

Η λαμπερή παρουσιάστρια πολλές φορές ανεβάζει φωτογραφίες, στις οποίες όλα τα παραπάνω είναι προφανή. Γιατί πολύ απλά βρίσκεται σε μία φάση που ό,τι και να φορέσει αναδεικνύεται από το κορμί της.

Τώρα, η Ευρυδίκη αποφάσισε να κάνει ένα road trip με τη φίλη της, Γωγώ Φαρμάκη. Τα κορίτσια εντυπωσίασαν με τις ενδυματολογικές τους επιλογές, αφού σταμάτησαν πρώτα σε τρία πάρκινγκ, ώστε να καταφέρουν να τραβήξουν φωτογραφίες και να τις μοιραστούν στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Οι δυο τους, λοιπόν, πόζαραν στον φακό και πολύ πιθανώς έκαναν αρκετούς followers τους να ζηλέψουν στη θέα της εκδρομής τους και ενδεχομένως να σχεδιάσουν και μία δική τους στο προσεχές μέλλον. Η Ευρυδίκη με τη Γωγώ δείχνουν να περνάνε πολύ όμορφα και ξέγνοιαστα στη φθινοπωρινή τους εξόρμηση.

Δες τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.