Βίκυ Χατζηβασιλείου: Μας δείχνει τη μαμά της την ημέρα των γενεθλίων της

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Μας δείχνει τη μαμά της την ημέρα των γενεθλίων της

Υπέροχες μαμά και κόρη

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποτελεί χρόνια πια μέρος της εγχώριας showbiz. Πρόκειται για μία παρουσιάστρια πολύ αγαπητή στο κοινό και οι εκπομπές στις οποίες έχει συμμετάσχει έχουν βοηθήσει πολύ στο να ανεβαίνει η δημοτικότητά της. Το Πάμε Πακέτο έχει χαρακτηρίσει την Ελληνική τηλεόραση, με μεγάλο κοινό να αγαπάει το ίδιο και την παρουσιάστριά του.

Πέρα από τα των επαγγελματικών της, η Χατζηβασιλείου απασχολεί και με άλλους τρόπους την επικαιρότητα, αφού είναι και μία πολύ ωραία γυναίκα με καταπληκτικό σώμα, που πολλές φορές έχουμε θαυμάσει για τη σμίλευση και τη γράμμωσή. Πολύ λογικό, φυσικά, με όλη τη γυμναστική που κάνει.

Αυτήν τη φορά, όμως, ήρθε η ώρα να βρεθεί στο προσκήνιο ένα άλλο μέλος της οικογένειας Χατζηβασιλείου και αυτό δεν είναι άλλο από την υπέροχη μαμά της παρουσιάστριας. Εκείνη είχε γενέθλια και η κόρη της αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση στο Instagram της για να της ευχηθεί.

Στη συγκεκριμένη λήψη, είδαμε μαμά και κόρη να κοιτάζουν γλυκά η μία την άλλη και να χαμογελούν την ώρα ο φακός τραβούσε τη φωτογραφία. «Χρόνια πολλά στην πιο γλυκιά μαμά», έγραψε πάνω στη φωτογραφία.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τη δεις.