Jessica Mulroney: "Σπάει τη σιωπή" της & μιλά για τη Meghan Markle

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Jessica Mulroney: "Σπάει τη σιωπή" της & μιλά για τη Meghan Markle

Τι συμβαίνει τελικά μεταξύ τους;

Εδώ και κάποιους μήνες υπάρχει μια κόντρα που αιωρείται ανάμεσα στη Jessica Mulroney και τη Meghan Markle με τις φήμες να αναφέρουν πως οι δυο γυναίκες δεν είναι πλέον φίλες και πώς τα πράγματα έχουν αλλάξει μεταξύ τους, από τότε που η πρώτη ενεπλάκη σε ένα σκάνδαλο σχετικά με ρατσιστικά σχόλια στο Instagram, μεταξύ άσπρων και μαύρων ανθρώπων. Αφού η Jessica συμμετείχε σε μια αμφιλεγόμενη στιγμή στα social media που περιλάμβανε λευκά προνόμια, αναφορές ισχυρίστηκαν ότι η Meghan απομακρύνθηκε από κολλητής της.

Η Jessica ανέβασε στο Instagram την Παρασκευή (18 Σεπτεμβρίου) ένα μήνυμα στις ιστορίες της, το οποίο έκτοτε έχει διαγραφεί. Στο μήνυμα αυτό μιλούσε για τη σχέση της με τη Meghan Markle και για το πώς είναι σήμερα τόσους μήνες μετά το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει και που ήθελε τις δυο τους να μη μιλούν πια και να έχουν κόψει τις σχέσεις που είχαν μέχρι σήμερα.

«Θα το πω αυτό τελευταία φορά μια και καλή. Η Meghan και εγώ είμαστε οικογένεια. Είναι η πιο ευγενική φίλη και μιλάμε καθημερινά», είπε. «Η κουλτούρα των tabloids είναι τρομερή. Δημιουργεί ψέματα και οδυνηρές ιστορίες. Σταματήστε να το «τρώτε» ότι σας σερβίρουν. Τέλος πια με αυτό το θέμα».

Σου θυμίζουμε πως εν μέσω της διαμάχης νωρίτερα μέσα στη χρονιά, η τηλεοπτική εκπομπή της Jessica, «I Do Redo» αποσύρθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυό στον Καναδά και αποχώρησε και από το ρόλο της στο Good Morning America. Τουλάχιστον, ξέρουμε πια πως οι σχέσεις της με τη δούκισσα του Sussex έχουν αποκατασταθεί, αν και από τα λόγια της, μάλλον ποτέ δεν είχαν πληγεί ιδιαίτερα και όλα ήταν κατασκευάσματα των tabloids.