Ευχάριστα νέα για την Ελένη Φουρέιρα: Οι φήμες για την προσωπική της ζωή

Ευχάριστα νέα για την Ελένη Φουρέιρα: Οι φήμες για την προσωπική της ζωή

Μια ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή για την Ελένη Φουρέιρα

Ήταν το ξεκίνημα του 2020, όταν τα νέα για τον χωρισμό της Ελένης Φουρέιρα από τον ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία έγιναν γνωστά. Οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι να ακολουθεί χωριστούς δρόμους εξαιτίας της απόστασης και του φορτωμένου επαγγελματικού προγράμματος και των δύο,

Και μπορεί να πέρασαν αρκετοί μήνες, μια πανδημία και μια καραντίνα, φαίνεται όμως πως ο έρωτας του ζευγαριού δεν έχει σβήσει.
Το περιοδικό Gala που κυκλοφορεί φουντώνει μάλιστα τις φήμες για επανένωση του ζευγαριού μιας και φιλοξενεί κοινές φωτογραφίες των δύο πρώην από μια βόλτα τους στην Βούλα την περασμένη Τρίτη.

Σε αυτές, Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία απολαμβάνουν τον καφέ, κουβεντιάζουν, γελούν και ο ένας κοιτάζει το κινητό του άλλου.
Πηγές του περιοδικού αναφέρουν πως το ζευγάρι δεν φαινόνταν να είναι μαζί σαν δύο πρώην που αγαπήθηκαν πολύ αλλά σαν ένα ζευγάρι που είναι μαζί αυτή τη στιγμή.

«Αρκετές φορές αγκάλιαζε ο ένας τον άλλον, ενώ το βράδυ αναχώρησαν μαζί και έφυγαν με το λευκό τζιπ της Ελένης για το σπίτι της στα νότια προάστια», τονίζει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.



Παράλληλα, φήμες θέλουν την Ελένη να έχει δεχτεί εκ νέου πρόταση για τη Eurovision ενώ αυτή τη στιγμή φέρεται να μελετάει πιθανά τραγούδια.