Τα δάκρυα της Δανάης Μπάρκα on air (video)

Πατούλια Κατερίνα
Τα δάκρυα της Δανάης Μπάρκα on air (video)

Η συγκίνηση της Δανάης δεν κρύβεται

Η πρώτη μέρα ξεκίνησε με δάκρυα για τη Δανάη Μπάρκα. Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου έκανε πρεμιέρα στο πρωινό του Mega με την εκπομπή «Πάμε Δανάη» και όπως ήταν φυσικό η ευαίσθητη κοπέλα, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Στην θέα της μαμάς της Βίκυς, η οποία μέσα από ένα βίντεο έστειλε τις ευχές της στην κόρη της, η Δανάη λύγισε και έβαλε τα κλάματα on air.

Τα δάκρυα συνεχίστηκαν και λίγο αργότερα, όταν η κάμερα συνδέθηκε με τη γειτονιά που μεγάλωσε η Δανάη στο Περιστέρι και η νεαρή παρουσιάστρια είδε τη γιαγιά της Τούλα, τη θεία της και όλες τις φίλες της γιαγιάς της να την στηρίζουν.



Όσο για την Βίκυ Σταυροπούλου, είχε φροντίσει με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, να στείλει θετικά vibes στην μοναχοκόρη της.

«Σκέφτηκα να σου ευχηθώ κάτι μιας και αύριο είνα η megaλη σου στιγμή, όμως δυσκολεύομαι γιατί έχεις ήδη πραγματώσει οτι ευχόμουν για εσένα και σε ευχαριστώ για αυτό!

Σε ευχαριστώ για την καλοσύνη της ψυχής σου, για τον τρόπο που αγαπάς , για την κατανόηση και την στηριξή σου παρόλο το νεαρό της ηλικίας σου σε όλες τις δυσκολίες μας, για την χειροπιαστή αγάπη που έδειξες στον παππού σου και την γιαγια σου όποτε την χρειάστηκαν, για την ευαισθησία σου την δοτικότητα σου, την τόλμη σου, την φωτεινή ψυχή σου,τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ζωή, το όραμά σου να καλυτερέψεις τον κόσμο!

Για εμένα τα έχεις ήδη καταφέρει! Δείξε την αλήθεια σου στον κόσμο, συνέχισε να βελτιώνεσαι και να βελτιώνεις όσους είναι γύρω σου και όλα θα πάνε κατ ευχήν!
Κι εμείς θα ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς!!!

Υ.Γ θέλω να ευχαριστήσω και ολή αυτήν υπέροχη ομάδα των ανθρώπων μπροστά και πίσω απο τις κάμερες που όπως μου είπες σε στηρίζουν και σε ασφαλίζουν όλοι δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό! Απολαύστε το !!!!❤️ @megatvcom