Από το FS στο Voice: Η Ιωάννα Κουταλίδου δεν πέρασε & το Twitter εξοργίστηκε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Από το FS στο Voice: Η Ιωάννα Κουταλίδου δεν πέρασε & το Twitter εξοργίστηκε

Είναι δυνατόν;

Το Voice of Greece επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και μόλις εχθές πραγματοποιήθηκε η δεύτερη blind audition. Αυτή η οντισιόν όμως μας επεφύλασσε μια έκπληξη. Μια γνώριμη παρουσία που είχαμε όμως καιρό να δούμε. Μπορεί και από το ΠαραΠέντε. Όχι δεν τραγούδησε η Ντάλια, ούτε ο Σπύρος, αλλά μια τραγουδίστρια που τότε είχε κάνει guest εμφάνιση στο πάρτι της Θεοπούλας όταν έφυγε η κοντή νύφη της.

Φυσικά μιλάμε για την Ιωάννα Κουταλίδου, την οποία και γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story 2 πριν από 16 χρόνια περίπου (πωωω πόσα χρόνια όμως ε;). Η Ιωάννα Κουταλίδου έπειτα από αρκετά χρόνια αποφάσισε να δώσει μια τελευταία ευκαιρία στην μουσική καριέρα της και να δοκιμάσει τις ικανότητές της στο μουσικό reality με την ελπίδα να κάνει τους κριτές να γυρίσουν την καρέκλα τους.

Η Ιωάννα διανύοντας πια το 37ο έτος της ηλικίας της τραγούδησε το «Μια χαμένη Κυριακή» το οποίο ήταν και προφητικό μάλλον, αφού κανένας από τους τέσσερις κριτές δεν γύρισε την καρέκλα του. Και όχι μόνο αυτό, αλλά όταν τελείωσε και γύρισαν να να της μιλήσουν, κανένας δεν την αναγνώρισε ή δεν έκανε μια προσπάθεια τουλάχιστον να κάνει πως τη θυμάται, κάτι που έκανε έξαλλο το Twitter, το οποίο ξέσπασε σε σχόλια.

Για το γεγονός πως κανείς δεν την αναγνώρισε (ή έκανε πως δεν την αναγνωρίζει) θα αφήσουμε το Twitter να μιλήσει.

Δες την εμφάνισή της παρακάτω, αλλά και τα σχόλια στο Twitter στη gallery που ακολουθεί.