Το νέο κατόρθωμα του Archie Harrison που έκανε τον Κάρολο να «λιώσει»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το νέο κατόρθωμα του Archie Harrison που έκανε τον Κάρολο να «λιώσει»

Archie μας έχεις λείψει

Από τότε που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έχουν μετακομίσει μόνιμα στην Αμερική με τον ενάμιση χρονών γιο τους Archie Harrison Mountbatten Windsor, είναι ελάχιστες έως και μηδενικές οι φορές που βλέπουμε τον μικρούλη. Για την ακρίβεια η μόνη φορά που τον είδαμε για το 2020 ήταν τον Μάιο στα γενέθλιά του στο φανταστικό βίντεο που διαβάζει παραμύθι με τη μαμά Meghan Markle. Βέβαια θα μας πεις αυτός ήταν και ο σκοπός που αποχώρησαν από μέλη της βασιλικής οικογένεια και έφυγαν από το Λονδίνο, μετακομίζοντας στην Αμερική μόνιμα.

Και η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής κατά κάποιο τρόπο, έχουν καταφέρει να αποκτήσουν την ησυχία τους αφού σπάνια θα δούμε παπαράτσι φωτογραφίες του ζευγαριού ή υλικό που έχει δει το φως της δημοσιότητας χωρίς τη θέλησή τους. Και δεν θα σου το κρύψουμε, ο Archie Harrison μας έχει λείψει πάρα πολύ, και θέλουμε απίστευτα να δούμε μια καινούργια του φωτογραφία. Ή ‘έστω ένα μικρό στιγμιότυπο από βόλτα τους. Επειδή αυτό όμως δεν θα γίνει, όχι άμεσα τουλάχιστον, έχουμε κάτι καινούργιο από τον μικρούλη που μας ξετρέλανε και που θέλουμε πολύ να δούμε στιγμιότυπο.



Στα 36α γενέθλια του Harry την προηγούμενη εβδομάδα οι Sussexes μίλησαν με κάμερα με τον πρίγκιπα Κάρολο και ο Archie τους άφησε όλους άφωνους με τη συμπεριφορά του. Μια πηγή μάλιστα αναφέρει στη Sun πως ο Κάρολος ενθουσιάστηκε απίστευτα, όταν ο Archie τον αποκάλεσε «pa» (aka κάτι σαν να λέμε παππού). Μάλιστα η ίδια πηγή πρόσθεσε πως η Meghan έψησε ένα κέικ και ο πρίγκιπας Harry έσβησε τα κεράκια στη διαδικτυακή κλήση.

Ο Archie Harrison τους έκανε να γελάσουν ακόμη περισσότερο, όταν μαζί με τον Harry προσπάθησε κι εκείνος να φυσήξει και να σβήσει τα κεράκια στην τούρτα του μπαμπά του. Archie μας έχεις λείψει πολύ!