Ο πρίγκιπας Louis στις νέες παπαράτσι photos είναι ίδιος ο George

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρίγκιπας Louis στις νέες παπαράτσι photos είναι ίδιος ο George

Μιλάμε για απίστευτη ομοιότητα

Ο πρίγκιπας Louis είναι ο μικρότερος γιος της οικογένειας της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, με τη Charlotte και τον George να αποτελούν το δεύτερο και πρώτο παιδί του ζευγαριού αντίστοιχα. Και μπορεί οι φωτογραφίες τους στα social media να είναι σπάνιες, όταν όμως τυχαίνει να δούμε κάποιες είναι απλά αξιολάτρευτα. Σίγουρα θα έχεις προσέξει στο παρελθόν την ομοιότητα ανάμεσα στα δύο αγόρια της οικογένειας, αν όμως όχι τότε πρέπει να δεις asap τις νέες φωτό.

Ο πρίγκιπας Louis, ο μικρότερος γιος της Kate και του William έχει μεγαλώσει πολύ και οι νέες παπαρατσίστικες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μας έκαναν να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό. Louis και Kate Middleton κάνουν μαζί βόλτα στο Λονδίνο και η ομοιότητα του δυόμιση ετών Louis με τον μεγάλο του αδερφό George, απλά δεν υπάρχει.

Η δούκισσα του Cambridge κρατά στην αγκαλιά της τον μικρότερο γιο της και δεν μπορούμε να πιστέψουμε στα μάτια μας με το πόσο μοιάζουν τα δύο παιδιά. Κατάξανθος κι εκείνος όπως ο George, ο Louis είναι ένας κλώνος του αδερφού του. Αν είχαν και την ίδια ηλικία σίγουρα θα δυσκολευόταν να τα ξεχωρίσουν οι Cambridges μέσα στο σπίτι.

Ο Louis έχει μεγαλώσει πολύ και είναι πραγματικά ένα αξιολάτρευτο αγόρι που πολύ θα θέλαμε να γνωρίσουμε από κοντά. Τα πριγκιπόπουλα του Cambridge είναι πραγματικά πανέμορφα και αξίζει να δεις τις παρακάτω φωτογραφίες με τον Louis και να πειστείς για όσα σου λέμε.


https://www.instagram.com/p/CFMg_fsB8sF