GNTM 3: Η Βίκυ Καγιά «έκλαιγε σα να μην υπάρχει αύριο»

GNTM 3: Η Βίκυ Καγιά «έκλαιγε σα να μην υπάρχει αύριο»

Αυτό το κορίτσι έκανε την Βίκυ να συγκινηθεί και αυτό είναι σίγουρα θετικό.

Κοίτα να δεις που συγκινήθηκε η Βίκυ και αυτό το κατάφερε ένα 18χρονο κορίτσι, το οποίο θύμισε στον Γιώργο Καράβα την Μάρα Δαρμουσλή και ναι, μόλις πέρασε από την audition του GNTM.

Έχει πολλά πράγματα να δώσει στη μόδα και σίγουρα οι κριτές είδαν αυτό το άστρο στο βλέμμα της. Η Άννα μόλις τελείωσε το σχολείο και παρά την επιλογή της να σπουδάσει ψυχολογία αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι μόδας και να κερδίσει μια θέση προς το μεγάλο τελικό.

Από την πρώτη κιόλας εμφάνισή της στην πασαρέλα του GNTM εντυπωσίασε τους κριτές με τις αναλογίες της, τα χαρακτηριστικά του προσώπου της αλλά και τον αέρα της και δε φτάνει μόνο αυτό, τραγούδησε μπροστά τους. Στην ερώτηση της Βίκυ Καγιά, γιατί δεν πήρε μέρος στο the voice of greece αλλά στο gntm 3 εκείνη εξήγησε πως, αγάπα το χώρο της μόδας και θα κάνει τα πάντα για να περάσει και το ID Catwalk.

Φόρεσε ένα ολόσωμο μαγιό και αν και έκρυψε το κορμί της οι κριτές ενθουσιάστηκαν με την επιλογή της, κάπου εδώ να τονίσουμε ότι οι πόζες της τράβηξαν τα βλέμματα και των τεσσάρων κριτών. Ο Δημήτρης Σκουλός έδειξε τον ενθουσιασμό του με τα θετικά σχόλια, η Βίκυ δε, ανοίχτηκε και διηγήθηκε στο πλατό μια προσωπική της στιγμή με την γνωστή Imany η οποία ήταν η πρώτη της συγκάτοικος στην Νέα Υόρκη, πριν γίνει διάσημη και κάνει την απίστευτη καριέρα.