Απίστευτες κατηγορίες για την γυναίκα του Kobe Bryant από την ίδια της την μητέρα

Πατούλια Κατερίνα
Απίστευτες κατηγορίες για την γυναίκα του Kobe Bryant από την ίδια της την μητέρα

Τι ακριβώς συνέβη με την χήρα του Kobe

Το 2020 έδειξε από το ξεκίνημα του τι θα ακολουθούσε. Τον Ιανουάριο του 2020, η οικογένειά του αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης θρηνούσε την απώλεια του σταρ του NBA, Κοbe Bryant και της κόρης του Gianna Bryant (13) σε δυστύχημα με ελικόπετρο.

Οκτώ μήνες περίπου μετά την τραγική απώλεια του 41χρονου συζύγου της και της 13χρονης κόρης, η Vanessa Bryant, η χήρα του Kobe και επί δεκαετίες σύζυγός του, βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο.

Αυτή τη φορά τα νέα δεν είναι καλά, μιας και εναντίον της Bryant βρίσκεται η ίδια η μητέρα της Sofia Laine.

Με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα της 38χρονης αποκαλύπτει στην κάμερα πως η ίδια η κόρη της, την πέταξε έξω από το σπίτι της μετά τον θάνατο του γαμπρού της.

Μιλώντας στα Ισπανικά σε μια συνέντευξη που θα δούμε ολόκληρη από τη Δευτέρα, η Laine, εξηγεί πώς μετά το δυστύχημα, η κόρη της απαίτησε από την ίδια τη μητέρα της να φύγει από το σπίτι της και να της επιστρέψει το αυτοκίνητο που της είχαν δώσει.

«Μου είπε ότι πρέπει να φύγω από το σπίτι και να δώσω πίσω το αμάξι γιατί το χρειάζεται».



Kανείς δεν ξέρει τι συνέβη ανάμεσα σε μάνα και κόρη, μιας και η Sofia υποτίθεται πως ήταν ο βράχος της Vanessa, μετά την απώλεια του συζύγου και του παιδιού της.

Τον Φεβρουάριο μάλιστα, πηγή του Us Weekly επέμενε πως η χήρα του Κοbe κατάφερνε να τα βγάζει πέρα χάρη στη μαμά της τονίζοντας πως η μητέρα της Bryant ήταν πάντα εκεί να στηρίζει την κόρη της και τις εγγονές της, Natalia, 17, Bianka, 3 και Capri, 7 μηνών.

Η μαμά της Vanessa ήταν και στις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει τον περασμένο Νοέμβριο ο Kobe από την γιορτή των Ευχαριστιών. Φήμες ήθελαν στο παρελθόν, την Vanessa να έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην απομάκρυνση του Kobe από τη δική του οικογένεια.