Δεν φαντάζεσαι η κόρη ποιου διάσημου ζευγαριού μπαίνει στο Καφέ της Χαράς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν φαντάζεσαι η κόρη ποιου διάσημου ζευγαριού μπαίνει στο Καφέ της Χαράς

Ανυπομονούμε να ξεκινήσει

Όταν η πανδημία έφτασε –δυστυχώς- και στη χώρα μας εκτός από την ελευθερία μας για κάποιους μήνες, μας στέρησε και κάποια πολύ αγαπημένα μας τηλεοπτικά προγράμματα, τα οποία μόλις είχαν ξεκινήσει και μας είχαν φτιάξει τα βράδια. Ένα από αυτά ήταν και το Καφέ της Χαράς, το οποίο επέστρεψε έπειτα από 15 χρόνια απουσίας. Το καφέ έκανες καλύτερες τις Παρασκευές μας, διακόπηκε όμως άδοξα, αφού τα γυρίσματα διακόπηκαν λόγω της επέλασης του κορονοϊού.

Μάλιστα αν θυμάσαι μας άφησε στο καλύτερο σημείο ever, όπου επάνω στην πρόβα του θεατρικού Μάνος και Βάλια αντάλλαξαν το φιλί που περιμέναμε χρόνια. Από εκεί λοιπόν θα συνεχίσει το Καφέ της Χαράς που κάνει ξανά πρεμιέρα την Παρασκευή και πραγματικά ανυπομονούμε όσο τίποτα άλλο.

Η σειρά επιστρέφει όμως με πολλές εκπλήξεις και νέους ηθοποιούς σε ρόλους που θα μας εκπλήξουν. Ευχάριστα ή δυσάρεστα κανείς δεν ξέρει ακόμη. Μία λοιπόν από τις ευχάριστες αυτές προσθήκες, είναι και η κόρη του διάσημου ζευγαριού ηθοποιών, και όχι δεν εννοούμε την Ισμήνη Αϊβάζη. Μπορεί το όνομά της να ακούστηκε, ωστόσο αναμένεται ακόμη να γίνει η ακρόασή της.

Η ηθοποιός που θα μπει στη σειρά είναι μεγαλύτερη σε ηλικία από την Ισμήνη, έχει ήδη κάνει ακρόαση και είναι έτοιμη για τα γυρίσματα. Είναι και κόρη πασίγνωστου ζευγαριού ηθοποιών και θα πάθεις πλάκα μόλις το μάθεις.

Δες την απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί. Εμάς πάντως μας έχει ήδη κατακλύσει αγωνία και ενθουσιασμός.



Αναφερόμαστε στην κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσυ Μάλφα, Όλγα Σκιαδαρέση. Η μία από τις δίδυμες κόρες του ζευγαριού θα παίξει στη σειρά μαζί με τον Φατσέα, και αναυπομονούμε να δούμε τον ρόλο της.