Μένεις στην Αμερική & είχες κλήση από άγνωστο; Μάλλον σε πήρε η Meghan Markle

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μένεις στην Αμερική & είχες κλήση από άγνωστο; Μάλλον σε πήρε η Meghan Markle

Εμμ, αλήθεια σου λέμε...

Αν μένεις στην Αμερική, τότε ίσως να έχεις παρατηρήσει κλήσεις στο κινητό σου από αριθμούς που δεν γνωρίζεις. Ναι, ξέρουμε πως δεν το σηκώνεις ποτέ σε κάποιον άγνωστο, όμως αυτή τη φορά έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με τη δούκισσα του Sussex, Meghan Markle. H Meghan Markle προφανώς καλεί τους ανθρώπους σε όλη τη χώρα για μήνες.

Σύμφωνα με την ακτιβίστρια και icon, Gloria Steinem, η 39χρονη δούκισσα του Sussex παίρνει τηλέφωνα για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να βγουν και να ψηφίσουν στις προσεχείς εκλογές. «Έχει ένα στερεότυπο κρεμασμένο στο κεφάλι της, το οποίο είναι αυτό της “πριγκίπισσας”», είπε η Γκλόρια σε μια πρόσφατη, εικονική συνέντευξη με το Access Hollywood. «Η Meg είναι ο εαυτός της, έξυπνη, αυθεντική, αστεία, πολιτική».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε έναν από τους λόγους της Meghan για να επιστρέψει στην Αμερική – φυσικά για να ψηφίσει. «Ήρθε στο σπίτι για να ψηφίσει», είπε η Gloria. «Και το πρώτο πράγμα που κάναμε, και γιατί ήρθε να με δει… ήταν να καθόμαστε εδώ στο τραπέζι της τραπεζαρίας, όπου είμαι τώρα, και να παίρνουμε τηλέφωνο ψηφοφόρους. Και στο τηλέφωνο λέγαμε, “Γεια, είμαι Meg” και “Γεια, είμαι η Gloria”, “Θα ψηφίσετε;” Και αυτή ήταν η πρωτοβουλία της».

Η Meghan και η Gloria συναντήθηκαν νωρίτερα το καλοκαίρι για μια συζήτηση σε μια πρωτοβουλία με τον λογαριασμό MAKERS Instagram, όπου συζήτησαν «εκπροσώπηση, γιατί κάθε ψηφοφορία έχει σημασία και πώς όλες οι γυναίκες συνδέονται».

Όταν έρθουν οι εκλογές τον Νοέμβριο, η Meghan θα είναι επίσης το πρώτο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που θα ψηφίσει.