Σία Κοσιώνη: «Αν δεν είχα το πράσινο φως από τον άντρα μου δεν θα το τολμούσα»

Σία Κοσιώνη: «Αν δεν είχα το πράσινο φως από τον άντρα μου δεν θα το τολμούσα»

Η αναφορά της Κοσιώνη στον σύζυγό της στην συνέντευξη με την Ιωάννα Μαλέσκου

Καλεσμένη της Ιωάννας Μαλέσκου ήταν η Σία Κοσιώνη, η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ. Η Κοσιώνη, αποφάσισε να μιλήσει στην Μαλέσκου για την προσωπική της ζωή και την απόφαση που πήρε πριν λίγο καιρό να κόψει πολύ κοντά τα μαλλιά της.

Εξηγώντας την απόφαση αυτή, η παρουσιάστρια δεν δίσταζε να αποκαλύψει τον ρόλο που έπαιξε ο Κώστας Μπακογιάννης, ο σύζυγός της σε αυτήν:

«Σκεφτόμουν δύο χρόνια να κόψω τα μαλλιά μου, είχα και πιο μικρή τα μαλλιά μου κοντά, φοβόμουν μόνο για τη δουλειά μου, ο κόσμος δεν έχει συνηθίσει την κεντρική παρουσιάστρια με κοντά μαλλιά.

Πριν κουρευτώ έστειλα φωτογραφία στον άντρα μου, αν είχα κόκκινο φως δεν θα το τολμούσα, ήταν όμως ενθαρρυντικός, ήξερε κι εκείνος ότι θέλω να κόψω τα μαλλιά μου εδώ και καιρό και με ενθάρρυνε, μου είπε προχώρα»!

Μιλώντας για τον εαυτό της, η παρουσιάστρια τόνισε:

«Είμαι η Σία Κοσιώνη, για τους φίλους μου είμαι η Σία, για άλλους η κυρία Κοσιώνη, για τον άντρα μου είμαι η γυναίκα του και για τον γιο μου η μαμά του και ελπίζω ο κόσμος του όλος».



H παρουσιάστρια αποκάλυψε μάλιστα πως στην προσωπική της ζωή προτιμά να μην είναι αψεγάδιαστη όπως συμβαίνει στην τηλεόραση και προτιμά να βγαίνει έξω με ένα σκισμένο τζιν και χωρίς μακιγιάζ.