Kaia Gerber-Jacob Elordi: Διακοπές με τους γονείς του διάσημου μοντέλου

Kaia Gerber-Jacob Elordi: Διακοπές με τους γονείς του διάσημου μοντέλου

Σοβαρεύουν τα πράγματα!

Είναι το νέο hot ζευγάρι της διεθνούς showbiz, αν και για το ευρύ κοινό δεν είναι ακόμα ζευγάρι μιας και δεν το έχουν παραδεχτεί. Ο λόγος για την Kaia Gerber και τον Jacob Elordi, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν μαζί, και όπως όλα δείχνουν τα δύο νέα και όμορφα παιδιά είναι μαζί και ερωτευμένα.

Βέβαια στη συγκεκριμένη σχέση υπάρχουν δύο... juicy θέματα: Το πρώτο είναι ότι ο Elordi είναι ο πρώην-μάλλον-αγαπημένος της Ζendaya, με την οποία δεν γνωρίζαμε ότι έχουν χωρίσει-ελπίζουμε έστω να το γνώριζε η ίδια- και το δεύτερο ότι τη συγκεκριμένη σχέση οι γονείς της Kaia τη στηρίζουν, κάτι που δεν είχαν κάνει όταν η κόρη τους έβγαινε με τον Pete Davidson.

Μάλιστα υπάρχουν και ντοκουμέντα μιας και ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το ζεύγος μαζί με τους γονείς της Kaia, Cindy Crawford και Rande Gerber, στο Los Cabos στο Μεξικό.

Τα δύο πιτσουνάκια χαλάρωσαν στην πισίνα, προκαλώντας σε όσους τους είδαν, ψυχολογικά προβλήματα με τα αψεγάδιαστα σώματά τους, ενώ η σχέση όπως μαθαίνουμε είναι φρέσκια κάτι που είναι ολοφάνερο και από το πάθος!

Πάντως, αφού εγκρίνει η μαμά Cindy, όλα καλά!




https://www.instagram.com/p/CFb8ro8Bz_C/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading