GNTM 3: Το Golden Pass για φέτος ανήκει σε αυτόν τον διαγωνιζόμενο

GNTM 3: Το Golden Pass για φέτος ανήκει σε αυτόν τον διαγωνιζόμενο

Θυμάσαι που σου είπαμε ότι τα αγόρια έχουν μπει δυναμικά στο παιχνίδι;

Το σημερινό... «Golden Pass» ανακοινώθηκε και κέρδισε το εισιτήριο για το σπίτι του Greece's Next Top Model. H σημερινή φωτογράφιση σίγουρα αποδεικνύει ότι το επίπεδο του διαγωνισμού μοντέλων έχει ανέβει τρομακτικά ψηλά και ναι, τόσο τα αγόρια, όσο και τα κορίτσια είναι έτοιμα να διεκδικήσουν την είσοδό τους στο παιχνίδι.

Σήμερα πάντως είναι μια ξεχωριστή ημέρα, τόσο για τους διαγωνιζόμενους, όσο και για εμάς αφού είδαμε την πανέμορφη Βίκυ Καγιά και τον σπουδαίο Γιώργο Καράβα να δίνουν το βήμα στα παιδιά με τη φωτογράφισή τους στην πισίνα.

Όπως είδαμε και στο περσινό GNTM, μια τυχερή παίκτρια κέρδισε τη θέση της προς το σπίτι πριν την πρώτη δοκιμασία. Αυτή τη φορά ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και τα παιδιά πριν την πρώτη τους sexy φωτογράφιση για χάρη του διακεκριμένου Πάνου Γιαννακόπουλου άκουσαν το φετινό Golden Pass. Το χρυσό εισιτήριο ανήκει στον Κωνσταντίνο Τσεντολίνι. Θυμάσαι που σου είπαμε ότι τα αγόρια έχουν μπει δυναμικά στο παιχνίδι;

Ο ίδιος είχε το προαίσθημα πριν την ανακοίνωση και όπως είπε και η συμπαίκτρια του ήταν σίγουρη για αυτή την εξέλιξη. Θέλουμε να ξέρεις ότι η απόφαση των κριτών ήταν ομόφωνη. Οι υπόλοιποι 39 υποψήφιοι καλούνται να παλέψουν σήμερα για τη θέση τους και από όλους μόνο οι 19 θα ξεχωρίσουν και θα συνεχίσουν στο παιχνίδι.