Μαντεύεις ποιου διάσημου ζευγαριού είναι κόρη η καλλίγραμμη νεαρή;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μαντεύεις ποιου διάσημου ζευγαριού είναι κόρη η καλλίγραμμη νεαρή;

Πάμε στοίχημα πως δεν θα το βρεις

Πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια στην ελληνική showbiz, το οποίο έχουμε δει και έχουμε αγαπήσει σαν ζευγάρι και σε τηλεοπτικές σειρές. Μάλιστα στην πιο γνωστή από αυτές έχουν τέσσερα παιδιά και ακόμη και σήμερα την παρακολουθούμε με μανία στις επαναλήψεις. Η Ηρώ Ελένη είναι σήμερα 31 ετών και δυσκολευόμαστε να αποφασίσουμε σε ποιον μοιάζει πιο πολύ είναι η αλήθεια.

Προσανατολιζόμαστε περισσότερο προς τον μπαμπά της είναι η αλήθεια, όμως θέλουμε και τη δική σου γνώμη. Το βέβαιο είναι πως έχει ένα απίστευτο κορμί, όπως είδαμε και στην τελευταία ανάρτησή της, η νεαρή ποζάρει επάνω σε ένα sup και το κορμί της είναι απλά φανταστικό.

Η ίδια έχει ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της και είναι και η ίδια ηθοποιός, με συμμετοχή σε αρκετές ταινίες, τις οποίες όμως ίσως να μη γνωρίζεις. Είσαι μήπως κοντά στο να αναγνωρίσεις ποιοι είναι οι διάσημοι γονείς της; Αν όχι θα σε βοηθήσουμε λιγάκι λέγοντάς σου πως η πιο γνωστή σειρά που τους έχουμε δει μαζί να κάνουν το ζευγάρι είναι το «Άκρως Οικογενειακόν».

Ναι λοιπόν, με τη βοήθεια αυτή κατάλαβες σωστά. Οι γονείς της πανέμορφης κοπέλας είναι ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη. Δες περισσότερες φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.