GNTM 3: Είδαμε τον Μπράτη με μαγιό στο επεισόδιο του GNTM 3

GNTM 3: Είδαμε τον Μπράτη με μαγιό στο επεισόδιο του GNTM 3

Μακράν ο καλύτερος «διαγωνιζόμενος» της ημέρας.

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία και όντως το «ID Catwalk» ήταν μόνο η αρχή. Η πρώτη φωτογράφιση έχει επαγγελματικές προδιαγραφές και το μέλλον των παιδιών στο παιχνίδι βασίστηκε στη σημερινή τους επίδοση.

Υπήρχαν πολλοί διαγωνιζόμενοι που εντυπωσίασαν με τις πόζες τους και ονόματα όπως ο Παναγιώτης ξεχώρισαν. Ακόμη περισσότεροι ήταν εκείνοι που με το που βούτηξαν στην πισίνα τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν και φυσικά εκείνοι που ξεχώρισαν ήταν η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας που στην αρχή του επεισοδίου βρέθηκαν στη μέση της πισίνας να ποζάρουν. Ωστόσο το κλίμα μεταξύ τους φαίνεται θαυμάσιο και σίγουρα χαίρονται με την καρδιά τους που βρίσκονται στην κριτική επιτροπή.

Αυτό βγήκε προς τα έξω και μάλιστα αυτή τη διάθεση μετέφερε η Βίκυ από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Με ένα insta story της έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους τον Άγγελο Μπράτη με μαγιό έτοιμο να... ποζάρει και να κάνει την πιο εντυπωσιακή βουτιά.

Δες το παρακάτω video και θα καταλάβεις.