Έξαλλο το Twitter με την 20αδα του GNTM 3. Τα μηνύματα στην Tyra Banks

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έξαλλο το Twitter με την 20αδα του GNTM 3. Τα μηνύματα στην Tyra Banks

Απίστευτη ανατροπή

Το bootcamp και οι οντισιόν του Greece’s Next Top Model ολοκληρώθηκαν εχθές μετά την τελική φωτογράφιση στην πισίνα και την επιλογή των 20 υποψηφίων (αγόρια και κορίτσια) που μπήκαν στο σπίτι του GNTM. Κι ενώ μετά το golden pass του Κωνσταντίνου Τσεντολίνι και την είσοδο του Ηρακλή Τσουζίνοβ στο σπίτι όλα έμοιαζαν υπέροχα ως προς την επιλογή, αυτοί που τελικά επιλέχθηκαν μας απογοήτευσαν απίστευτα.

Οκ, υπάρχουν και κάποιοι που άξιζαν να μπουν, είναι όμως κάποιοι παίκτες που έπρεπε να είχαν κοπεί από τις οντισιόν κιόλας. Το Twitter επίσης δεν πήρε με καθόλου καλό μάτι τα 10 αγόρια που κατάφεραν να εξασφαλίσουν μια θέση στο σπίτι, με τους χρήστες να κάνουν χαμό με τα σχόλια.

Όπως θα είδες κι εσύ έμεινε εκτός σπιτιού ένα από τα πιο ωραία αγόρια που πέρασε ποτέ από το Greece’s Next Top Model για να μπει στη θέση του ο Δημοσθένης που κάνει το λεγόμενο γύπινγκ. O εύζωνας που μας μάγεψε με την εμφάνισή του δεν μπήκε μέσα και το Twitter έγινε έξαλλο. Δεν έλειψαν βέβαια και σχόλια για τη Ρασέλ, η οποία συγκρίθηκε με τη Σουζάνα από πέρσι, με το twitter να γράφει παντού πως έδωσαν ακόμη μια ευκαιρία στη Σουζάνα.

Αρκετά μάλιστα ήταν τα σχόλια στα οποία αναφέρθηκε το όνομα της Tyra Banks, προκειμένου να διορθώσει αυτή την αδικία που συνέβη με τα αγόρια του GNTM. Και αν θυμηθούμε τον περσινό τελικό στο οποίο tweet είχε απαντήσει, δεν αποκλείουμε να απαντήσει και σε αυτά. Πάντως όπως έγραψε κι ένας Twitter fan φέτος μας ξενέρωσαν από την αρχή και δεν περίμεναν τον τελικό να πέσει ξανά το σύστημα.

Δες τα tweets στη gallery που ακολουθεί.