Βίκυ Καγιά: Φόρεσε το πιο hot μαύρο φόρεμα και το σώμα της μας εντυπωσίασε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Βίκυ Καγιά: Φόρεσε το πιο hot μαύρο φόρεμα και το σώμα της μας εντυπωσίασε

Υπερθεότητα απλά...

Το Greece’s Next Top Model εχθές ολοκλήρωσε τη διαδικασία του Bootcamp, και πλέον έχουμε την τελική εικοσάδα που μπήκε στο σπίτι του reality μοντέλων. Μπορεί οι fans και το Twitter να έγινε έξαλλο με την τελική επιλογή και που έμειναν έξω κάποιοι πολύ καλοί παίκτες, όμως δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Η επιλογή των κριτών έγινε μετά από ώρες συσκέψεων μετά το τέλος της φωτογράφισης και όταν πια έφτασαν στο Green Mile, όπως χαρακτηρίζουν τη διαδικασία ήταν πια έτοιμοι.

Εδώ τώρα όμως δεν ήρθαμε για να σχολιάσουμε την επιλογή των κριτών, αυτό έγινε σε άλλο κείμενο, αλλά για να σχολιάσουμε το πόσο κούκλα και θεά ήταν χθες βράδυ η Βίκυ Καγιά. Η κριτής, παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο, έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της ever εχθές το βράδυ, και ακόμη δεν μπορούμε να ξεχάσουμε αυτό το κορμί.

Η 42χρονη παρουσιάστρια είναι η επιτομή του sexiness, του στυλ και της κομψότητας ταυτόχρονα. Το sexy μαύρο φόρεμα που επέλεξε χθες βράδυ για το Green Mile αποθέωσε το καλλίγραμμο κορμί της και τα πόδια της μας άφησαν πραγματικά άφωνες. Κοιτάζουμε ξανά και ξανά τις φωτογραφίες της και δεν μπορούμε να πιστέψουμε στα μάτια μας με το κορμί αυτό που βλέπουμε.

Η Βίκυ Καγιά πήγε το sexiness σε άλλο level και για την εμφάνιση αυτή παίρνει από εμάς το απόλυτο δεκάρι, όλους τους τόνους και τα θαυμαστικά του κόσμου.