Είδαμε τον Harry και τη Meghan μετά από καιρό και ήταν κάπως έτσι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είδαμε τον Harry και τη Meghan μετά από καιρό και ήταν κάπως έτσι

Ανανεωμένους θα τους λέγαμε

Εδώ και έξι μήνες ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έχουν φύγει οριστικά από το Λονδίνο, αφήνοντας πίσω τους τίτλους και οργανισμούς και μένουν μόνιμα στη Santa Barbara με τον ενάμιση έτους γιο τους, Archie Harrison Mountbatten Windsor. Οι εμφανίσεις τους είναι πλέον πολύ σπάνιες και σποραδικές, όμως κάθε φορά που τους βλέπουμε είναι σα να μην πέρασε μια μέρα.

Μια από αυτές τις σπάνιες εμφανίσεις ήταν και η χθεσινή τους κατά τη διάρκεια της εκπομπής TIME 100, στην οποία μίλησαν για τη σημαντικότητα της ψήφου στις επερχόμενες εκλογές της Αμερικής. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex άνοιξαν τη σύζητηση με ένα συγχαρητήριο μήνυμα σε όλους εκείνους που έκαναν τη λίστα TIME 100, πριν από τις παρατηρήσεις τους σχετικά με το πόσο σημαντική είναι ψήφος και η φωνή των πολιτών.

«Είμαστε μόλις έξι εβδομάδες μακριά από την ημέρα των εκλογών και σήμερα είναι η Εθνική Ημέρα Εγγραφής των Ψηφοφόρων. Κάθε τέσσερα χρόνια, μας λένε το ίδιο πράγμα, ότι «Αυτή είναι η πιο σημαντική ψηφοφορία της ζωής μας», είπε η Meghan. «Αλλά αυτή όμως είναι πραγματικά. Όταν ψηφίζουμε, οι αξίες μας τίθενται σε δράση και ακούγονται οι φωνές μας. Η φωνή σας είναι μια υπενθύμιση ότι σας ενδιαφέρει. Επειδή το κάνετε. Και αξίζετε να ακουστείτε».


https://www.instagram.com/p/CFeeXFtn9CS

Ο Harry πρόσθεσε: «δεν θα μπορώ να ψηφίσω εδώ στις ΗΠΑ, αλλά πολλοί από εσάς μπορεί να μην γνωρίζετε ότι δεν κατάφερα να ψηφίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο ολόκληρη τη ζωή μου. Καθώς πλησιάζουμε τον Νοέμβριο, είναι ζωτικής σημασίας να απορρίψουμε τη ρητορική μίσους, την παραπληροφόρηση και την αρνητικότητα στο διαδίκτυο».


https://www.instagram.com/p/CFee54Tg66k

Οι Sussexes είπαν πολλά σχετικά με τις εκλογές και μας φαίνεται τόσο περίεργο να βλέπουμε τον Harry σε μια τέτοια φάση, όμως τον θαυμάζουμε που στηρίζει τη σύζυγό του. Όσον αφορά στην εξωτερική τους εμφάνιση θα λέγαμε πως είναι αρκετά ανανεωμένοι, και η Meghan ιδιαιτέρως αδυνατισμένη. Το σίγουρο είναι πως μας έλειψαν πολύ.