Ήξερες εσύ ότι αυτή η superstar είναι έγκυος; Κι όμως... (video)

Ήξερες εσύ ότι αυτή η superstar είναι έγκυος; Κι όμως... (video)

Μα πώς κρύβονται έτσι τα άτιμα; 

Είναι μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του Hollywood, η οποία ομολογουμένως έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές iconic ταινίες, των δύο προηγούμενων δεκαετιών, ενώ η θυελλώδης σχέση της με σέξι γόη του κινηματογράφου έχει αφήσει εποχή!

Τα τελευταία χρόνια, έχει επιλέξει να απέχει κάπως από τα πλατό, έχοντας αφιερωθεί στην οικογένειά της, παρόλο που θεωρούμε αυτονόητο ότι έχει αμέτρητες επαγγελματικές προτάσεις. Και μπορεί να είχαμε μείνει ότι η ηθοποιός είναι μητέρα ενός γιου, σήμερα κυκλοφόρησαν ολοκαίνουριες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Αναφερόμαστε στην Rachel McAdams, την οποία ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, στους δρόμους του Los Angeles. Η 41χρονη ηθοποιός φόρεσε ένα φαρδύ μπλουζάκι το οποίο ωστόσο δεν κατάφερε να κρύψει τα σημάδια της εγκυμοσύνης της.

Δύο χρόνια πριν, απέκτησε το πρώτο της παιδί, ένα αγοράκι, μαζί με τον σεναριογράφο σύζυγό της Jamie Linden, και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα χαρίσουν αδερφάκι στον πρωτότοκό τους.

Η ίδια η McAdams είχε δηλώσει για την απόκτηση κατά η διάρκεια της πρώτης της εγκυμοσύνης για όλους αυτούς που της έλεγαν ότι η ζωή της θα αλλάξει δραματικά με την μητρότητα: «Είχα 39 ολόκληρα χρόνια να επικεντρωθώ σε μένα. 39 χρόνια μόνο για τον εαυτό μου. Μπορώ να πω ότι με βαρέθηκα. Ήρθε η ώρα να δώσω την προσοχή μου και σε έναν άλλον άνθρωπο».