Δημήτρης Κοκονάκης: Ο εύζωνας του GNTM είναι κούκλος & οι φωτό το αποδεικνύουν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δημήτρης Κοκονάκης: Ο εύζωνας του GNTM είναι κούκλος & οι φωτό το αποδεικνύουν

Μα γιατί δεν μπήκε στο σπίτι;

Το Greece’s Next Top Model έχει βαλθεί να μας τρελάνει προτού ακόμη ξεκινήσει, και στην τελευταία δοκιμασία του Bootcamp την Τρίτη που μας πέρασε, απλά έκοψε την ανάσα. Όχι από θαυμασμό, αλλά από το σοκ μόλις είδαμε πως ο κούκλος εύζωνας και το πιο sexy αγόρι που πέρασε ever από τις οντισιόν του GNTM κόπηκε και δεν μπήκε μέσα στο σπίτι. Κι ενώ πράγματι υπήρχε τρομερός ανταγωνισμός ανάμεσα στα αγόρια, αυτά που εν τέλει επιλέχθηκαν μας απογοήτευσαν κάπως (όχι όλα).

Το Twitter έγινε έξαλλο με τις επιλογές και δεν το κατηγορούμε γιατί οι κριτές άφησαν εκτός σπιτιού ένα από τα πιο όμορφα αγόρια που είδαμε στις οντισιόν. Τον παρομοίασαν με τον ηθοποιό που υποδύθηκε τον Superman (παλαιότερα όχι τον Henry Cavil) είναι πραγματικά ένας κούκλος και δυστυχώς δεν μπήκε στο σπίτι του GNTM 3.

Η στεναχώρια μας είναι μεγάλη, που δεν θα τον βλέπουμε μέσα στο σπίτι του Greece’s Next Top Model, βρήκαμε όμως το Instagram account του και κάπως μπορούμε να παρηγορηθούμε βλέποντας τις αναρτήσεις του και το πόσο όμορφος είναι πραγματικά. Ψηλός, μελαχρινός, με γυμνασμένο σώμα, θα ήταν το απόλυτο male Greece’s Next Top Model και δυστυχώς δεν του δόθηκε η ευκαιρία να μας αποδείξει την αξία του.

Τουλάχιστον θα χαζεύουμε το account του στο Instagram και κάπως θα φτιάχνει η διάθεσή μας. Δες κι εσύ μερικές φωτό του στη gallery που ακολουθεί και welcome to the club.

Υ.Γ: Μήπως να εναποθέσουμε τις ελπίδες μας στην Tyra Banks που την έκαναν tag στα comments του Twitter και διευθετήσει το θέμα;