Παντρεύεται η Τόνια Σωτηροπούλου; Τι απαντά σε όσους θέλουν να τη δουν νύφη

Παντρεύεται η Τόνια Σωτηροπούλου; Τι απαντά σε όσους θέλουν να τη δουν νύφη

Είναι κοντά στο κατώφλι της εκκλησίας;

Η πανέμορφη ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου διανύει μια από τις πιο όμορφες και δημιουργικές περιόδους της ζωής της και στο πλάι του αγαπημένου της η καθημερινότητα μοιάζει σίγουρα πιο ωραία. Οι δυο τους είναι από τα πιο γοητευτικά ζευγάρια της showbiz και ίσως υπάρχει το ενδεχόμενο να τους δούμε να περνούν το κατώφλι της εκκλησίας.

Η ηθοποιός βρίσκεται στο πλάι του καταξιωμένου μουσικού Κωστή Μαραβέγια και ναι, σε κάθε τους εμφάνιση αποδεικνύουν ότι με το πέρας του καιρού η σχέση τους γίνεται ακόμη πιο δυνατή.

Αν και το ζευγάρι δεν κυνηγά τα φώτα της δημοσιότητας, τραβά τα βλέμματα με τις λαμπερές εμφανίσεις και ο κόσμος λατρεύει να τους βλέπει. Μένουν μαζί, απολαμβάνουν κάθε τους στιγμή και δεν είναι καθόλου απίθανο να τους δούμε με... βέρα στο δεξί. Η ίδια πάντως μίλησε για το ενδεχόμενο του γάμου και η απάντηση είναι αυτή που θέλεις να ακούσεις.

Συγκεκριμένα η Τόνια παραβρέθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στην ερώτηση του Άρη Καβατζίκη απάντησε: «Δεν είναι αλήθεια ότι παντρευόμαστε με την έννοια της ημερομηνίας, δεν έχουμε βάλει στο μυαλό μας ότι θα παντρευτούμε. Ζούμε ούτως ή άλλως σαν παντρεμένοι. Βλέπουμε τον γάμο σαν party και σαν γιορτή για την αγάπη με φίλους. Mπορεί κάποια στιγμή να γίνει.»

Δες τη συνέντευξή της εδώ: