Γέννησε η Gigi Hadid! Οι πρώτες φωτογραφίες

Πατούλια Κατερίνα
Γέννησε η Gigi Hadid! Οι πρώτες φωτογραφίες

Το μήνυμα της νέας μαμάς στο Instagram

Όλη την προηγούμενη εβδομάδα, η φήμη πως η Gigi Hadid έχει φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Σε αυτό βοήθησαν φυσικά, το γράμμα του πατέρα της Mohamed στο αγέννητο τότε εγγόνι του και ο ενθουσιασμός της Bella Hadid στο Instagram.

H Gigi και ο πατέρας του παιδιού της Zayn Malik δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για τον ερχομό της κορούλας τους που έλαβε χώρα μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε.

«Το κοριτσάκι μας είναι εδώ, υγιές και πανέμορφο, το να προσπαθήσω με λόγια να εκφράσω όσα νιώθω αυτή τη στιγμή είναι αδύνατο. Η αγάπη που νιώθω γι΄ αυτό το πλάσμα είναι πάνω από όσα καταλαβαίνω, είμαι ευγνώμων που την γνωρίζω και περήφανος που μπορώ να πω πως είναι δικιά μου και την ευχαριστώ για τη ζωή που θα περάσουμε μαζί», έγραψε ο χαζομπαμπάς Zayk ενώ η Gigi έγραψε:

«Το κοριτσάκι μας ήρθε στη γη αυτό το Σαββατοκύριακο και έχει ήδη αλλάξει τον κόσμο μας, είμαι ερωτευμένη».Gigi και Zayn είναι μαζί από το 2015 με πολλούς ενδιάμεσους χωρισμούς. Η εγκυμονούσα πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της εγκυμοσύνης της εν μέσω πανδημίας στην φάρμα της μαμάς της Yolanda στην Πενσιλβάνια.

DPG Network