Brad Pitt – Jennifer Aniston: Η αλήθεια που δεν περίμενες πίσω από το reunion τους

Brad Pitt – Jennifer Aniston: Η αλήθεια που δεν περίμενες πίσω από το reunion τους

Όλα τα μάθαμε!

Η είδηση της προηγούμενης εβδομάδας, σε ό, τι έχει σαφέστατα να κάνει με τη showbiz γιατί γενικότερα δεν τα προλαβαίνουμε τα γεγονότα και τις εξελίξεις, ήταν το διαδικτυακό reunion των Brad Pitt-Jennifer Aniston, στο πλαίσιο της ανάγνωσης σκηνών από την iconic ταινία των ‘80s, «Fast Times».

Όπως ήταν αναμενόμενο, στο διάσημο πρώην ζεύγος, έλαχε να διαβάσουν την ερωτική σκηνή της ταινίας όπου η πρωταγωνίστρια είναι γυμνή! Η Jennifer είπε ότι βρίσκει πολύ σέξι τον Brad και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Ωστόσο υπάρχει έντονο και ενδιαφέρον παρασκήνιο πίσω από αυτό, το οποίο φυσικά μάθαμε πριν λίγο. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, οι δύο stars είχαν αρκετό άγχος πριν διαβαστεί η σκηνή, κυρίως γιατί γνώριζαν ότι δεν υπήρχαν όρια, και τα πράγματα μπορούσαν να ξεφύγουν, πάντα με γνώμονα το χιούμορ.

Πάντως, ο εμπνευστής της… ομαδικής αυτής ανάγνωσης, αποκάλυψε στην εκπομπή της Maria Menounos, «Maria Menounos' Better Together», ότι η Aniston είπε αμέσως το ναι και μάλιστα ενθουσιασμένη, ενώ εκείνη τη στιγμή ήξερε ότι ο παρτενέρ της… έπρεπε να είναι ο Brad!

Mία ριψοκίνδυνη ιδέα που… πέτυχε!