Διάσημος τηλεμάγειρας είχε ένα φρικιαστικό ατύχημα (video)

Διάσημος τηλεμάγειρας είχε ένα φρικιαστικό ατύχημα (video)

Πώς συνέβη το ατύχημα

Ένα ατύχημα που τον έστειλε στο νοσοκομείο είχε ένας διάσημος τηλεμάγειρας στην Αμερική. Αν έχει πέσει στην αντίληψή σου το Food Network και ο Cake Boss, ο 43χρονος Buddy Valastro, θα ξέρεις ήδη πως μιλάμε για έναν από τους πιο διάσημους ζαχαροπλάστες του New Jersey που κληρονόμησε ένα ξακουστό ζαχαροπλαστείο, το Carlos από τον πατέρα του, το μεγάλωσε, το εξέλιξε και έχει φτιάξει μια χρυσή περιουσία.

Ο 43χρονος έμπλεξε σε ένα ατύχημα ενώ έπεσε μπόουλινγκ με τους γιους του, 16 και 13 ετών αντίστοιχα. Η μεταλλική ράβδος που μαζεύει τις κορίνες κόλλησε, ο Μπάντι έβαλε το χέρι του για να την ξεκολλήσει και εγκλωβίστηκε.

Πέρασαν πέντε λεπτά, στα οποία ο τηλεμάγειρας είδε την ράβδο να καρφώνει αργά και βασανιστικά το δεξί και το μεσαίο δάχτυλό του, προτού οι γιοι του τον απελευθερώσουν με ένα πριόνι.

Ο μάγειρας έκανε δύο επεμβάσεις, μία στο Jersey και μία στο Μανχάταν με κορυφαίο ορθοπεδικό, και θα χρειαστεί φυσικοθεραπείες και πολύ χρόνο ξεκούρασης. Ο Buddy πόζαρε από το κρεβάτι του πόνου και ευχαρίστησε τους ανθρώπους που του έστειλαν βροχή μηνυμάτων για ταχεία ανάρρωση.



Δες το στόρι του διάσημου τηλεμάγειρα παρακάτω.