Αρραβώνας για την star; Οι φωτό που το αποδεικνύουν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αρραβώνας για την star; Οι φωτό που το αποδεικνύουν

Ή μήπως είναι ιδέα μας;

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της φαίνεται να διανύει η διάσημη παρουσιάστρια, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες μάλλον έχει αρραβωνιαστεί με τον αγαπημένο της. Δεν ακούμε πολύ συχνά πράγματα για την προσωπική της ζωή, όμως αυτή τη φορά, κάτι οι φήμες, κάτι οι φωτογραφίες, δεν θέλουν και πολύ τα tabloids για να κάνουν εικασίες (μπορεί και όχι) και να βγάλουν αρραβωνιασμένη τη star.

Το 46χρονο μοντέλο και παρουσιάστρια που έχουμε λατρέψει μέσα από παραγωγές όπως το America’s Next Top Model ή το America Got Talent απαθανατίστηκε σε έξοδο με τον σύντροφό της κάπου στα μέσα Αυγούστου, με κάτι στο χέρι της που έμοιαζε εμφανώς με δαχτυλίδι αρραβώνων.

Ο λόγος για την Tyra Banks και τον Louis Bélanger-Martin, ο οποίοι σύμφωνα με τις φήμες έχουν μάλλον αρραβωνιαστεί. Ωστόσο οι φήμες «διαλύθηκαν» γρήγορα έπειτα από παρέμβαση της ίδιας της 46χρονης, η οποία σε συνέντευξή της με τον Tamron Hall, ανέφερε πως το δαχτυλίδι αυτό δεν ήταν μονόπετρο. «Όλοι μιλούν για το δαχτυλίδι. Το δαχτυλίδι είναι καβούρι. Έχει σχήμα καβούρι… και είναι opal, όχι διαμάντι», εξήγησε στον δημοσιογράφο και συνέχισε: «Δεν είναι δαχτυλίδι αρραβώνων με καβούρια. Είναι απλά ένα δαχτυλίδι».

Πρόσθεσε ότι είναι «αστείο» και «ενοχλητικό» που ο Τύπος πίστεψε ότι ένα δαχτυλίδι σε σχήμα καβούρι ήταν δαχτυλίδι αρραβώνων. «Ο τύπος τα λέει σωστά μερικές φορές, αλλά πολλές φορές καταντούν βερατοί», ανέφερε. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, η star δεν αρραβωνιάστηκε.