Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Φοράει κολάν και αθλητικό top και εντυπωσιάζει

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Φοράει κολάν και αθλητικό top και εντυπωσιάζει

Η παρουσιάστρια έχει γυμνάσει πολύ το σώμα της.

Η γυμναστική βοηθάει πολύ το σώμα σου. Μπορείς να το σμιλεύσεις και να το «πλάσεις» με τον τρόπο που θες. Αν κάποιο σημείο του δεν ανήκει στα αγαπημένα σου, επιλέγεις την κατάλληλη άσκηση και σε λίγο καιρό έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Φυσικά, όμως, η άθληση δεν έχει οφέλη μόνο για το αισθητικό κομμάτι. Στον οργανισμό σου θα δεις καλύτερο μεταβολισμό, βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος, μεγαλύτερη αντοχή, και πολλά άλλα. Όλα αυτά, αν υπάρχει πειθαρχία και επιμονή.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ένα κορίτσι έχει δουλέψει πάνω σε αυτό το κομμάτι. Φαίνεται ότι η γυμναστική βρίσκεται στις επιλογές της, γιατί πλέον τα αποτελέσματα είναι ορατά στο σώμα της. Με κάθε της εμφάνιση μπορείς να καταλάβεις ότι η λαμπερή παρουσιάστρια φροντίζει να μη μένει πίσω, ειδικά σε φάσεις, όπως η τωρινή που έκανε story στο Instagram της από το γυμναστήριο.

Στα stories της, την είδαμε με κολάν και αθλητικό μπουστάκι και δε γινόταν να μην παρατηρήσουμε το σμιλευμένο της κορμί. Είχε στρώσει το στρώμα στο πάτωμα, προφανώς για να κάνει κάποια επιδαπέδια άσκηση, και επί τη ευκαιρία, τράβηξε τον εαυτό της στην τωρινή της φυσική κατάσταση.

Το συγκεκριμένο κολάν σίγουρα κολάκευε τη σιλουέτα της πολύ, ωστόσο τη πρόοδος που έχει κάνει δε χρειάζεται πλέον συγκεκριμένο ρουχισμό για να φανεί.

Δες τη στα παρακάτω video.