«Friends»: Κι όμως, αυτή η ηθοποιός προοριζόταν αρχικά για τον ρόλο της Rachel Green

«Friends»: Κι όμως, αυτή η ηθοποιός προοριζόταν αρχικά για τον ρόλο της Rachel Green

H οποία εμφανίστηκε αρκετές φορές στο σήριαλ. Πάει ο νους σου;

Λίγες μέρες πριν τα διάσημα «Φιλαράκια» ή τελοσπάντων «Friends» όπως τα γνωρίζει όλος ο κόσμος είχαν επέτειο. Στις 22 Σεπτεμβρίου του 1994, προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της σειράς, μιας σειράς που έμελλε να αλλάξει την τηλεόραση, την έννοια της παρέας αλλά και των σχέσεων των 30 something.

Οι 6 πρωταγωνιστές έγιναν παγκοσμίως γνωστοί, κέρδισαν αμέτρητα χρήματα και έχτισαν πάνω στο συγκεκριμένο project, τις καριέρες τους, άλλες πετυχημένες και άλλες όχι και τόσο. Αν κάποια επωφελήθηκε και κυριολεκτικά έλαμψε μέσω του sitcom, ήταν αναμφισβήτητα η Jennifer Aniston, η οποία ακόμα και σήμερα θεωρείται μία από τις πιο δημοφιλείς stars του Hollywood.

Κι όμως, ο ρόλος της Rachel Green, που τόσο υποδειγματικά ερμήνευσε η Aniston, αρχικά είχε προταθεί σε μία άλλη ηθοποιό, η οποία τώρα που το ξανασκεφτόμαστε, ίσως να μην ήταν και τόσο κακή. Η ηθοποιός αυτή, η οποία εμφανίστηκε σε αρκετά επεισόδια της σειράς, αποκάλυψε πρόσφατα ότι το αρχικό πλάνο ήταν να υποδυθεί την Rachel Green.

Που λέτε, η Jane Sibbett, που υποδύθηκε την πρώτη σύζυγο του Ross, Carol, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι αρχικά η παραγωγή την προόριζε για τον ρόλο της Rachel. «Προοριζόμουν για έναν από τη βασική εξάδα και πιο συγκεκριμένα για τον ρόλο της Rachel Green. Βέβαια εγώ εκείνη την περίοδο ήμουν έγκυος, κάτι το οποίο και δήλωσα με σκοπό εντέλει να αλλάξουν γνώμη. Βέβαια για να είμαι ειλικρινής χαίρομαι που ήρθαν έτσι τα πράγματα, μιας και δεν μπορώ να φανταστώ κάποια άλλη που θα ερμήνευε τον ρόλο καλύτερα από την Jen».