Η Meghan Markle εμφανίστηκε στο Αμερική Έχεις Ταλέντο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Meghan Markle εμφανίστηκε στο Αμερική Έχεις Ταλέντο

Και ήταν κούκλα

Στην καλύτερή της φάση βρίσκεται η Meghan Markle τους τελευταίους μήνες, παρά τη δύσκολη κατάσταση την οποία όλοι βιώνουμε λόγω του κορονοϊού. Η δούκισσα του Sussex μένει πια μόνιμα με τον πρίγκιπα Harry και τον γιο τους Archie Harrison Mountbatten Windsor στην Αμερική, και όπως μαθαίνουμε από τα tabloids οι δυο τους είναι πολύ ενεργοί σε καμπάνιες που καλούν τον κόσμο να ψηφίσει.

Κάθε φορά που βλέπουμε τη Meghan, παρατηρούμε πόσο ανανεωμένη, αδυνατισμένη και χαρούμενη είναι, και κάτι μας λέει πως για όλα αυτά έχει συμβάλλει το γεγονός πως δεν είναι πια στην Αγγλία με όλη την αρνητικότητα και την αδιακρισία των μέσων ενημέρωσης. Μάλιστα, στην τελευταία εμφάνισή της με τον Harry στην αυλή του σπιτιού τους την είδαμε μετά από καιρό και ενθουσιαστήκαμε ιδιαίτερα.

Ωστόσο ο ενθουσιασμός μεγάλωσε όταν την είδαμε live στο Αμερική Έχεις Ταλέντο, όπου έστειλε μήνυμα αγάπης στον φιναλίστ Archie Williams. Ο παρουσιαστής Terry Crews αποκάλυψε ότι η Meghan είναι «ειδικός θαυμαστής» του τραγουδιστή. Η δούκισσα του Sussex έστειλε στον Archie, ο οποίος φυλακίστηκε λανθασμένα για 36 χρόνια, ένα μήνυμα βίντεο για να του δείξει την υποστήριξη τη δική της και του πρίγκιπα Harry.

«Γεια σου Archie. Ήθελα απλώς να σε ενημερώσω ότι συγκινηθήκαμε τόσο πολύ με την ιστορία σου, και σε ενθαρρύνουμε κάθε εβδομάδα, και αυτό δεν συμβαίνει μόνο επειδή είμαστε μεροληπτικοί στο όνομα (λόγω του Archie Harrison)», δήλωσε η Meghan στο βίντεο και συνέχισε: «Λοιπόν, ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα για σένα που πιθανότατα θα λέω όλη μου τη ζωή, αλλά αυτό το βράδυ είναι ειδικά για σένα: Archie, είμαστε περήφανοι για σένα και ανυπομονούμε να δούμε τι θα κάνεις. Είμαστε στο πλευρό σου».