Έγκυος στο πρώτο της παιδί η ηθοποιός και περιμένει αγοράκι

Πατούλια Κατερίνα
Έγκυος στο πρώτο της παιδί η ηθοποιός και περιμένει αγοράκι

Ευχάριστα νέα για την ηθοποιό

Θα γίνει για πρώτη φορά μαμά και η χαρά της απλώς δεν κρύβεται. Η αγαπημένη 36χρονη ηθοποιός μπορεί να συνεχίζει κανονικά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αλλά ετοιμάζεται ταυτόχρονα να αποκτήσει το πρώτο της παιδί, καρπό του γάμου της με τον εδώ και ένα χρόνο αγαπημένο της.

«Το αγοράκι μας θα έρθει στις αρχές του 2021», έγραψε η mom to be και συνόδευσε τη λεζάντα στο Instagram με τρεις φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Μιλάμε για την πρωταγωνίστρια της σειράς This Is Us, Mandy Moore που ετοιμάζεται να αποκτήσει τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Taylor Goldsmith.

Η γνωριμία της Moore με τον αγαπημένο της, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια, είχε γίνει στο Instagram, μιας και εκείνος είναι μουσικός. H Μandy αγοράσει ένα δίσκο του, είχε δημοσιεύσει την φωτογραφία στο Instagram, εκείνος είδε το ποστ, της έστειλε ένα τρυφερό σημείωμα, αντάλλαξαν μηνύματα και βγήκαν ραντεβού.



Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος της ηθοποιού που παλαιότερα ήταν παντρεμένη με τον επίσης μουσικό Ryan Adams με τον οποίο δεν είχαν αποκτήσει παιδιά.