Η Jennifer Aniston έπεσε από το θρόνο της: Ποιος έσπασε το ρεκόρ της στο Instagram;

Η Jennifer Aniston έπεσε από το θρόνο της: Ποιος έσπασε το ρεκόρ της στο Instagram;

Για να σου φρεσκάρουμε τη μνήμη, ήταν το άτομο με τους πιο… γρήγορους 1 εκατομμύριο followers.

Toν περασμένο Οκτώβριο η Jennifer Aniston είχε προκαλέσει πανικό στο Instagram καθώς ήταν ο άνθρωπος που κατάφερε να συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο followers μέσα σε ελάχιστες ώρες, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ της πλατφόρμας.

Απολύτως λογικό θα μου πεις, μιας και η Aniston είναι μία άκρως λαοφιλής ηθοποιός, διάσημη σε όλο τον πλανήτη και τρομερά συμπαθής, συμπάθεια που οφείλεται αφενός στον ρόλο της στo «Friends» και αφετέρου στο διαζύγιό της με τον Brad Pitt.

Φαίνεται όμως ότι η Jennifer δεν απολαμβάνει πια την μοναξιά της κορυφής, ή για την ακρίβεια δεν απολαμβάνει καν την κορυφή, μιας και μόλις χθες σημειώθηκε νέο ινσταγκραμικό ρεκόρ.

Όχι δεν δημιούργησε account ο Brad Pitt, μηδέ η Angelina Jolie, αλλά ένα άτομο, το οποίο έχει το σεβασμό όλων και όπως φαίνεται χαίρει και ευρείας αποδοχής!

Βασιλιάς του Instagram από χθες λοιπόν, είναι ο Sir David Attenborough ο οποίος είναι Βρετανός τηλεπαρουσιαστής και φυσικός ιστορικός. Ο Sir David λοιπόν, αποφάσισε στα 94 του, να εισέλθει στη δημοφιλή πλατφόρμα, ώστε να μπορέσει να εκφράσει τις απόψεις του μέσω αυτής.

Το πρώτο του post, ένα σύντομο video έγινε ανάρπαστο, ενώ χαρακτηριστικά είπε: «Τα τελευταία 60 χρόνια έχω εμφανιστεί σε τηλεόραση και ραδιόφωνο αλλά είναι η πρώτη μου φορά στο Instagram. Πήρα την απόφαση για τη νέα αυτή… εξερεύνησή μου, γιατί πιστεύω ότι η ανθρωπότητα έχει σοβαρά προβλήματα», είπε.

Πολλές διασημότητες καλωσόρισαν τον Sir David στο Instagram, ενώ αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχει συγκεντρώσει ήδη 2 εκατομμύρια followers. Το ίδιο το Instagram επιβεβαίωσε το νέο ρεκόρ, συγχαίροντας φυσικά το νέο του βασιλιά!


https://www.instagram.com/tv/CFg3LHIHGug/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading