Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε αν έχει βαφτίσει τα παιδιά της

Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε αν έχει βαφτίσει τα παιδιά της

Και κάπως έτσι μας λύθηκε η απορία

 

Η Δούκισσα Νομικού είναι μία πολύ όμορφη και πολυάσχολη θα λέγαμε, μαμά, η οποία πλέον έχει επιστρέψει στην κανονικότητα και τη δουλειά της. Βλέπουμε μέσα από το Instagram account της διάφορες δουλειές της, όπως και την επιτυχημένη πορεία των κοσμημάτων της, τη βλέπουμε όμως και με τα παιδάκια της να παίζει και να διασκεδάζει. Και μετά από καιρό την είχαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί μας στο Instagram, όπου κι έκανε το γνωστό Q&A.

Και φυσικά μέσα από αυτό μάθαμε και πράγματα που δεν γνωρίζαμε. Όπως κάτι που μας «βασάνιζε» εδώ και μήνες. Τελικά η Δούκισσα Νομικού και ο σύζυγός της έχουν βαφτίσει τα παιδάκια τους; Μια fan ρώτησε, και η παρουσιάστρια απάντησε, δίνοντας την απάντηση που όλο καταβάθος γνωρίζαμε.

Η Δούκισσα Νομικού δεν έχει βαφτίσει ακόμη τον Σάββα και τη Αναστασία και την αποκάλυψη έκανε μέσα από το Q&A. Σε συνέντευξή της πέρυσι λίγο μετά την γέννηση της Αναστασίας είχε πει πως θα τα βάφτιζε φέτος και τα δύο μαζί. Ωστόσο η πανδημία είχε άλλα σχέδια, και με το lockdown που έγινε την άνοιξη (και λίγο από το καλοκαίρι) δεν κατάφεραν να τα βαφτίσουν.

Ο Σάββας είναι σήμερα δύο ετών, ενώ η Αναστασία γίνεται αύριο ενός έτους. Κάποια στιγμή πιστέψαμε πως ίσως έγινε κάποια βάφτιση μέσα στο καλοκαίρι σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο, ωστόσο η παρουσιάστρια αποκάλυψε το αντίθετο. Δεν μας ανέφερε τα νέα σχέδια τους, όμως φανταζόμαστε πως θα γίνει βάφτιση μέσα στους επόμενους μήνες.