Edward Στεργίου: Θυμάσαι πού έχεις δει ξανά τον ξανθό κούκλο του GNTM 3;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Edward Στεργίου: Θυμάσαι πού έχεις δει ξανά τον ξανθό κούκλο του GNTM 3;

Αποκλείεται να θυμηθείς

Το Greece’s Next Top Model έχει ξεκινήσει κι επίσημα και ήδη κάποια από τα αγόρια που έχουν μπει στο σπίτι του reality μοντέλων, έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Οκ, γνωρίζεις ήδη πως ο ένας είναι ο Ηρακλής, ο δεύτερος είναι ο εύζωνας Δημήτρης Κοκονάκης που δυστυχώς δεν μπήκε στο σπίτι, και ο τρίτος ο Edward Στεργίου, για τον οποίο σου μιλήσαμε πριν λίγες ημέρες εδώ.

Ο ξανθός παίκτης του GNTM που πέρασε στην επόμενη φάση με τρία «ναι» κι ένα «όχι» από τον Δημήτρη Σκουλό, στο Bootcamp τα πήγε εξαιρετικά, κερδίζοντας έτσι μια θέση στο σπίτι του reality. Ο Edward όμως δεν είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε στην τηλεόραση και γενικά να κάνει πασαρέλα.

Ο 24χρονος έχει ένα πλούσιο βιογραφικό, με διαφημίσεις, συμμετοχή σε εκπομπές, αλλά και σε fashion shows. Και εξηγούμαστε για να καταλάβεις κι εσύ. Ο Edward έχει συμμετάσχει σε διαφήμιση γνωστής τσίχλας, η οποία παίζει αυτή τη στιγμή στους δέκτες μας, στην οποία φιλάει μια κοπέλα. Και ποια είναι η κοπέλα; Η Φαίη η μποξέρ που πήρε τη Wild Card της Βίκυς Καγιά, και που δεν κατάφερε όμως να μπει στο σπίτι.

Και δεν είναι μόνο η διαφήμιση. Ο Edward έχει περπατήσει επίσης σε fashion show στην Ιταλία για λογαριασμό του οίκου Dolce Gabbana, ενώ είχε λάβει μέρος κάποια χρόνια πριν και στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή «Ραντεβού στα Τυφλά» στην οποία είχε κερδίσει κιόλας.

Πόσα πράγματα δεν ξέραμε ε;;