Ντορέττα Παπαδημητρίου: Γυμνάζεται χρησιμοποιώντας αυτό το αντικείμενο

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Γυμνάζεται χρησιμοποιώντας αυτό το αντικείμενο

Πάρε έμπνευση για το νέο σου «σετ».

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι από τις πιο αξιαγάπητες γυναίκες της showbiz και εδώ που τα λέμε και ποια δε θα την ήθελε στην παρέα της. Πάντα ευδιάθετη και χαμογελαστή μας εμπνέει με κάθε της βήμα. Κάτι ανάλογο έγινε και με την τελευταία ανάρτησή της στο instagram και μάθαμε και κάτι επιπλέον για εκείνη, που τρελαίνεσαι να μάθεις!

Η ηθοποιός, καταφέρνει και κρατιέται πάντα fit και αυτό είναι κάτι που ζηλεύουμε. Φυσικά αυτό, δεν είναι κάποιο θαύμα, αλλά αποτέλεσμα σκληρής γυμναστικής. Πρέπει να παραδεχθείς ότι το κορμί της είναι θεϊκό.

Από τα social media και όσα ανεβάζει η Ντορέττα έχει κάνει γνωστή την αγάπη της προς ένα είδος γυμναστικής και μιλάμε για τη μέθοδο του pilates. Αν μας ρωτάς, το pilates είναι από τα αγαπημένα μας είδη γυμναστικής και αν ακόμη δεν το έχεις δοκιμάσει, δε ξέρεις τι χάνεις.

Στην πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε η Ντορέττα στο προσωπικό της προφίλ στο instagam, φαίνεται η θαυματουργή επίδραση αυτής της γυμναστικής στο σώμα και ιδίως το δικό της. Αυτό που μας έκανε πάντως εντύπωση ήταν το αντικείμενο που τη βοηθά να κρατά μια τόσο καλλίγραμμη σιλουέτα και φυσικά μιλάμε για μια απλή μπάλα γυμναστικής.

Δες στη gallery τη photo που ανέβασε.