Kardashians: Η φωτό από το παρελθόν τους και τα σχόλια που τις «διέλυσαν»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Kardashians: Η φωτό από το παρελθόν τους και τα σχόλια που τις «διέλυσαν»

Ακόμη αναρωτιόμαστε γιατί είδε το φως της δημοσιότητας αυτή η φωτογραφία

Η Kim Kardashian έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πως είναι ακομπλεξάριστος, ατρόμητος και πολύ θαρραλέος άνθρωπος. Και αυτό μας το απέδειξε για ακόμη μια φορά μετά την ανάρτηση που έκανε στο Instagram account της, πριν από μερικές ώρες. Είναι αλήθεια πως όσο ακομπλεξάριστη και να είσαι αυτή τη φωτογραφία δύσκολα την ανεβάζεις στα social media, ειδικά όταν υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι σε αυτή.

Αναρωτιόμαστε εμείς τώρα, πως να είναι σήμερα έπειτα από αυτή τη φωτογραφία οι σχέσεις της Kim με τις αδερφές της; Και πιο συγκεκριμένα με τις Kylie και Khloe; Και θα σου εξηγήσουμε γιατί το λέμε αυτό. Αν έχεις ήδη δει τη φωτογραφία, έχεις καταλάβει και τον λόγο, οπότε πήγαινε κατευθείαν στη gallery να δεις τα σχόλια. Αν όχι εξηγούμαστε.

Η reality star πριν από μερικές ώρες ανέβασε στο Instagram της μια φωτογραφία με τις Khloe, Kylie και Kendall, συνοδευόμενη απλά με το caption «babes». Και φυσικά εκτός από την Kim (περίπου) και λίγο την Kendall, δύσκολα θα αναγνωρίσεις τις άλλες δύο. Βλέπεις η φωτογραφία αυτή είναι από το όχι και τόσο πρόσφατο παρελθόν τους όταν ακόμη δεν είχαν ξαπλώσει στο χειρουργικό κρεββάτι για να κάνουν τις επεμβάσεις (τις οποίες αρνούνται πως έχουν κάνει).

Khloe και Kylie είναι πραγματικά αγνώριστες και την ίδια άποψη είχαν και οι fans τους, οι οποίοι στα σχόλια κάτω από τη φωτό, δεν τις λυπήθηκαν. Οι περισσότεροι αναρωτήθηκαν που είναι το πάνω χείλος της Kylie, ενώ άλλοι ρώτησαν γιατί η Kim έκανε αυτό το κακό στις αδερφές της.

Δες μερικά από τα σχόλιά τους στη gallery που ακολουθεί.